16 / 05 / 2024

marmaray da sefer aksaklığı

marmaray da sefer aksaklığı

Asya ile Avrupa yakasını denizin altından bağlayan ve ‘asrın projesi’ olarak adlandırılan Marmaray’da yine yolcuların imdat kolunu çekmesi sonucu arıza yaşandı. Hafta sonu nedeniyle yaşanan aşırı yoğunluk seferleri aksattı...

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! 1 Euro'dan başlayan fırsatlar!

Pegasus çok sayıda sefer için kampanya düzenlediğini açıkladı. 1 Euro'dan başlayan bilet fiyatları için sadece 100 bin yolculuk için kontenjan ayrıldığı kaydedildi. 

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Altın, dolar, gümüş, borsa yatırımcıları hemen baksın! Altını bilen adam İslam Memiş bu sefer bunu da bildi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, altın, gümüş, döviz ve borsa yatırımcısını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Altın, dolar, gümüş, borsa yatırımcıları hemen baksın! Altını bilen adam İslam Memiş bu sefer bunu da bildi! Çok değer kazanacak...

Aksoy Plus Alüminyum Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aksoy Plus Alüminyum Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Sefer Aksoy tarafından kuruldu.

İBB'den çift bilet tarifesi! Hangi hatlarda çift bilet basılıyor? Metro, metrobüs, Marmaray'da fiyat listesi

İBB toplu taşımada 9 Nisan'dan itibaren çift bilet uygulamasına geçti. Öğrenci akbili başta olmak üzere tam akbil, minibüs, servis ücretleri ve diğer araçlara gelen yüzde 40 zammın ardından şimdi de toplu taşımada çift bilet uygulaması başladı.

İstanbullulara bir zam şoku daha! Marmaray'a yüzde 40 zam geldi!

Mega kent İstanbul'da bir zam da Marmaray'a geldi. Resmi olarak açıklanan zamma göre, Marmaray'da tam en kısa taşıma ücreti 5,48 liradan 7,67 liraya çıktı.

Marmaray’da ‘deprem vergileri nerede’ eylemi!

İstanbul'da üniversite öğrencileri, deprem vergilerle ilgili Marmaray'da eylem gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından Marmaray'ın tutacak yerlerine asılan "Deprem Vergileri Nerede?" yazılı dövizler, görevliler tarafından toplandı.

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi Kanal İstanbul da gereklidir!

Gazeteci Nagehan Alçı  "Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi Kanal İstanbul da gereklidir" diyor. İşte Alçı'nın yazısı...

Türkiye ve Japonya arasında iş birliği!

Türkiye-Japonya arasında düzenlenen imza töreni ile THY'nin mevcut Tokyo Narita seferlerine ilave olarak Tokyo Haneda'ya da sefer gerçekleştirilebilecek.

Devlet, Marmaray’da döviz kurbanı mı oldu?

Bir soru önergesini yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan Marmaray’da sözleşme gereği ödemelerin Euro üzerinden yapıldığını söyleyerek, “Kur farkından dolayı işverenin, sözleşmenin hak edişinde tek taraflı olarak değişiklik yapmak gibi bir tasarrufu yok” dedi.

Marmaray 5 dakikada bir çalışacak!

Marmaray’da 17 aydır devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla sefer sayıları hafta içi 219’dan 333’e yükseltilecek.

Marmaray'ın altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada, Marmaray’da 17 aydır devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla virlikte sefer sayısının hafta i̇çi̇ 219’dan 333’e çıkarılacağını dile getirdi.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomün.Gıda İnş.Teks.Ve İth.İhr. Limited Şirketi Marmaray Şubesi açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomün.Gıda İnş.Teks.Ve İth.İhr. Limited Şirketi Marmaray Şubesi Fatih'te 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

marmaray da sefer aksaklığı Haberi

marmaray da sefer aksaklığı


Asya ile Avrupa yakasını denizin altından bağlayan ve ‘asrın projesi’ olarak adlandırılan Marmaray’da yine yolcuların imdat kolunu çekmesi sonucu arıza yaşandı. Hafta sonu nedeniyle yaşanan aşırı yoğunluk seferleri aksattı. Açıldığı günden bugüne ücretsiz olarak hizmet veren Marmaray'da vatandaşların yoğun ilgisiyle sık sık aksmalar yaşanmakta. Hafta sonu nedeniyle yaşanan aşırı yoğunluk nedeniyle çalışmayan Marmaray’da yolcular istasyonlardan çıkartıldı. İçeri girmek isteyenlerde alınmadı.


Bu arada fenalık geçiren bir kadın sedye ile istasyondan çıkartıldı. Kadını taşıyan sedyenin asansöre konulması sırasında ise izdiham yaşandı.


Anons yapıldı


Bu arada, Marmaray'ın istasyonlarında sık sık seferlerin yoğunluk nedeniyle aksadığı yönünde anons yapılıyor.


Anonslarda ayrıca gerekmedikçe acil butonunun kullanılmaması...