05 / 05 / 2024

marmaray da vodafone çekecek mi

marmaray da vodafone çekecek mi

Vodafone açıklamasına göre, Marmaray'ın açılışı ile paralel olarak şebekesini abonelerinin kullanımına hazır hale getiren Vodafone Türkiye, kent hayatına yeni bir soluk getirecek demiryolunda abonelerinin iletişim kurmasını sağlayacak...

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom şanslı müşterilerine 150 bin TL dağıtıyor! Bana çıkmaz demeden başvurun!

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kapsam ağını genişletiyor. Altyapılarını güçlendirmek isteyen operatör firmaları bu çerçevede binalara ödediği baz istasyonu kurulum fiyatını da yeniledi. İşte detaylar...

Yerli üretim Oppo A16 Vodafone'da indirimde! İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en çok tercih edilen telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Vodafone'un e-ticaret platformu Vodafone Her şey Yanımda'da Oppo'nun uygun fiyatlı akıllı cep telefonlarından biri olan Oppo A16'ya indirim uygulandı! İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İBB'den çift bilet tarifesi! Hangi hatlarda çift bilet basılıyor? Metro, metrobüs, Marmaray'da fiyat listesi

İBB toplu taşımada 9 Nisan'dan itibaren çift bilet uygulamasına geçti. Öğrenci akbili başta olmak üzere tam akbil, minibüs, servis ücretleri ve diğer araçlara gelen yüzde 40 zammın ardından şimdi de toplu taşımada çift bilet uygulaması başladı.

İstanbullulara bir zam şoku daha! Marmaray'a yüzde 40 zam geldi!

Mega kent İstanbul'da bir zam da Marmaray'a geldi. Resmi olarak açıklanan zamma göre, Marmaray'da tam en kısa taşıma ücreti 5,48 liradan 7,67 liraya çıktı.

Marmaray’da ‘deprem vergileri nerede’ eylemi!

İstanbul'da üniversite öğrencileri, deprem vergilerle ilgili Marmaray'da eylem gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından Marmaray'ın tutacak yerlerine asılan "Deprem Vergileri Nerede?" yazılı dövizler, görevliler tarafından toplandı.

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi Kanal İstanbul da gereklidir!

Gazeteci Nagehan Alçı  "Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi Kanal İstanbul da gereklidir" diyor. İşte Alçı'nın yazısı...

Devlet, Marmaray’da döviz kurbanı mı oldu?

Bir soru önergesini yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan Marmaray’da sözleşme gereği ödemelerin Euro üzerinden yapıldığını söyleyerek, “Kur farkından dolayı işverenin, sözleşmenin hak edişinde tek taraflı olarak değişiklik yapmak gibi bir tasarrufu yok” dedi.

Marmaray 5 dakikada bir çalışacak!

Marmaray’da 17 aydır devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla sefer sayıları hafta içi 219’dan 333’e yükseltilecek.

Marmaray'ın altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada, Marmaray’da 17 aydır devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla virlikte sefer sayısının hafta i̇çi̇ 219’dan 333’e çıkarılacağını dile getirdi.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomün.Gıda İnş.Teks.Ve İth.İhr. Limited Şirketi Marmaray Şubesi açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomün.Gıda İnş.Teks.Ve İth.İhr. Limited Şirketi Marmaray Şubesi Fatih'te 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Vodafone Arena'da onarım başladı!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

marmaray da vodafone çekecek mi Haberi

marmaray da vodafone çekecek mi


Yurt içinde yüzde 99 kapsama oranını aşan şirket bu şekilde Marmaray'ı da kapsama alanına dahil etmiş oldu.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Vodafone Türkiye olarak abonelerinin dünya kalitesinde son teknolojilerle iletişim kurmasını sağladıklarını belirtti.


Kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti sağlayarak Türkiye'nin aboneleri tarafından en çok tavsiye edilen telekomünikasyon markası olmayı hedeflediklerini aktaran Süel'in açıklamada şu görüşlerine de yer verildi:


"Vodafone Türkiye olarak şebekemize güveniyoruz ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 3G'nin hizmete başladığı 2009 yılından beri lisans bedeli de dahil olmak üzere 4 yılda toplam 4,4 milyar lira şebeke yatırımı gerçekleştirdik. Bu güçlü yatırımlarımız ile dünyanın en ileri 3G teknolojisini Türkiye'nin 81 iline yaydık. Yurt çapında 2G kapsama oranımızı yüzde 99'un üzerine çıkardık.


İstanbul'un ulaşım ağlarını kullanan...