02 / 05 / 2024

marmaray güzergahları ve durakları

marmaray güzergahları ve durakları

Marmaray güzergahları, Halkalı, Mustafakemal, Küçükçekmece, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı, Sirkeci, İstanbul Boğazı, Üsküdar, İbrahimağa, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, B

Kocasinan Belediyesi Aras, Göksu ve Tortum'u yeniledi!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çalışmalarına devam ettiklerini belirterek Nil, Dicle ve Zamantı'dan sonra Mimarsinan Mahallesi'nin önemli geçiş noktaları; Aras, Göksu ve Tortum Sokakları yenileme işini tamamladıklarını söyledi.

Erzek Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erzek Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bozkurt ve Zeki Kulaç ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Karakolhane Caddesi'nde kuruldu.

DSİ Çamavlu Göleti ve Sulaması projesini tamamlandı!

DSİ Genel Müdürlüğü'nce İzmir'de inşa edilen Çamavlu Göleti ve Sulaması projesi tamamlandı. Yöre topraklarına bereket katacak tesis, brüt bin 420 dekar münbit araziyi modern borulu şebeke ile sulayacak.

Al Teysir Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Teysir Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Hassan Dahan, Nourelhuda Dahhan, Rafık Basal, Mohamad Fahed Dahan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenler, Tuna Mahallesi'nde kuruldu.

Gök ve Tuğ İnşaat Malzemeleri Matbaa ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök ve Tuğ İnşaat Malzemeleri Matbaa ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Karadağ tarafından 40 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Bağcılar, Çınar Mahallesi, 6. Sokak'ta kuruldu.

Al Nour Turizm Otomotiv Tekstil İnşaat Emlak Gıda ve Petrol Ürünleri İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Al Nour Turizm Otomotiv Tekstil İnşaat Emlak Gıda ve Petrol Ürünleri İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Mehmet Çiçek tarafından 600 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi'nde kuruldu.

Volüm Gıda ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volüm Gıda ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Volkan Öner tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

Alaca Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaca Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İlhan ve Mustafa Rüşven ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Teknik Profesyonel Site Yönetimi Güvenlik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Profesyonel Site Yönetimi Güvenlik ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Arda Yüksel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Göztepe ve Karşıyaka statları için engel kalmadı!

Göztepe ve Karşıyaka'ya yapılacak statlarla ilgili Büyükşehir'den sonra yargıdaki engel de kalktı. Meslek odalarının geçtiğimiz yıl ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması istemi ile açtığı davalar reddedildi

Al Jawad Gayrimenkul İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Jawad Gayrimenkul İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Talal Alfrra tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Leke Yapı Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leke Yapı Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Durmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

marmaray güzergahları ve durakları Haberi

marmaray güzergahları ve durakları


Marmaray güzergahları!


Asrın projesi Marmaray, Üsküdar Meydanı'nda düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi. Asya ile Avrupa arasında, denizin altından kesintisiz demiryolu ulaşımı sağlayacak, dünyanın alanındaki önemli projelerinden olan Marmaray'ın açılış töreni, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve yabancı konukların katılımıyla gerçekleşti.


Marmaray için Avrupa Yakası'nda son durak olan Zeytinburnu Kazlıçeşme istasyonundan gelen ve giden yolcuların transferleri için oluşturulan yeni hatlar şunlar:


Marmaray güzergahları!


Kazlıçeşme: Marmaray'ı kullanarak Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na ulaşanlar son durak olan Kazlıçeşme durağında inerek, yolculuklarına devam etmek için oluşturulan duraktan İETT otobüsleriyle metro ve metrobüs duraklarına ulaşabiliyor.


İETT Zeytinburnu Metro - Kazlıçeşme hattı: Marmaray'dan inen yolcu, Zeytinburnu-Bağcılar tramvay istasyonuna ve Zeytinburnu metrobüs istasyonuna ulaşabiliyor.


İETT Topkapı Cevizlibağ - Kazlıçeşme hattı: Kazlıçeşme'de Marmaray'dan inen yolcular, Cevizlibağ metro, metrobüs,...