05 / 05 / 2024

marmaray kartalın cazibe merkezi olmasında etken

marmaray kartalın cazibe merkezi olmasında etken

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ Genel Müdürü Turgay Tanes, yabancıların İstanbul’da ev aldığı lokasyonlara değinerek, "Marmaray sayesinde bölgenin ulaşılabilirliğinin artması da Kartal’ın cazip bir merkez olmasında etkendir” diye konuştu.

Kartal'ın dönüşümünün yapılabilmesi için hiçbir problem kalmadı!

Murat Kurum, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak, Kartal bölgesindeki en sorunlu ve problemli alanın artık yeşil alanları ve yollarıyla birlikte dönüşümünün tamamlanabileceğini belirtti ve hiçbir engel kalmadığını ifade etti.

Metruk bina yıkımında rekoru Kartal’ın!

Kartal'da hem vatandaşlar hem de çevre için tehlike meydana getiren metruk yapılar ile ilgili sürekli bir çalışma modeli geliştiren Kartal Belediyesi 1 sene içerisinde hatırı sayılır sayıda metruk binanın yıkımını yaptı.

Bumerang Kartal’ın dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal'ın merkezi lokasyonunda yer alan Bumerang Kartal projesinde dış cephe yapımına başlandı. Projenin dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor. 

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nın sinyalizasyon testleri başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda sinyalizasyon sistemi testlerinin ardından deneme sürüşleri yapılacağını, hattın güvenlik sertifikası alındıktan sonra hizmete açılacağını ifade etti...

Kartal'ın tüm mahallelerine spor tesisi sözü!

Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Tüm mahallelerimizde spor tesisleri olması gerektiğini düşünüyoruz. Gerekli yerlere spor tesisi inşası için planlarımız hazır” diye konuştu.

Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da Bodur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Daire Kartal'da yaşam başladı. İşte, Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları...

Daire Kartal araba kampanyası 2018!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da yükselen  Daire Kartal'da konut fiyatları 299 bin TL'den başlıyor..

Bumerang Kartal'ın yüzde 10'u satıldı!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde dairelerin yüzde 10’u satıldı.

Kartal'ın en büyük parkı Yakacık'ta inşa ediliyor!

Kartal'ın en büyük parkı olma özelliğine sahip olacak, Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden parkın çalışmalarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yerinde inceledi...

İş GYO Kartal Manzara Adalar'ın değerleme raporu yayınladı!

İş GYO Kartal'ın Yukarı Mahallesi, G22A14B2B pafta, 10047 ada, 6 No'lu Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

İş GYO Kartal'daki 2 arsasının değerleme raporunu yayınladı!

İş GYO Kartal'ın Yukarı Mahallesi, 2274 Ada, 400 No'lu Parsel ve 10050 Ada 395 No'lu Parsel'in değerleme raporunu yayınladı.

Kartal’dan bugün konut alanlar kazançlı çıkacak!

Markalı konut projelerine ev sahipliği yapan Kartal, son yıllarda en çok değerlenen ve yatırımcısına yüksek prim avantajı sunan bölgelerin başında geliyor. Tamer Son, Kartal’ın önümüzdeki birkaç yıl içinde çok daha hızlı bir ivme ile gelişme kat edeceğini ve değerleneceğini vurguladı.

İlhan Kartal'ın acı günü! Annesi Melek Kartal vefat etti!

Boğaziçi Konut A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü görevini yürüten İlhan Kartal'ın annesi Melek Kartal dün vefat etti.

marmaray kartalın cazibe merkezi olmasında etken Haberi

marmaray kartalın cazibe merkezi olmasında etken

Körfez’den gelenlerin gayrimenkul tercihinde Taksim’e olan mesafe ve havaalanına uzaklık, üst segmentte alımda Boğaz manzarası belirleyici unsur oluyor


Türkiye’de ilk 6 ayda yabancılara yapılan konut satışları yüzde 22 artarken, bu oran İstanbul’da yüzde 36’yı buldu. Verilerin yabancıların İstanbul’u tercih ettiklerini gösterdiğini belirten TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, bu tercihte hem turistik hem de yatırım düşüncesinin hakim olduğunu vurguladı.


Körfez ülkelerinden gelen yabancıların İstanbul’da genelde Avrupa yakasına önem verdiğini kaydeden Maya, “Gayrimenkul  tercihinde Taksim’e olan mesafe ve havaalanına olan uzaklık temel belirleyici unsurlar. Daha üst segmentteki alımlarda Boğaz manzarası, projenin segmentasyonu ve içinde barındırdığı olanaklar belirleyici unsurlar olabiliyor” dedi.


Yabancıların ağırlıkla merkezi lokasyonları, rezidans projelerini ve markalı konut projelerini tercih ettiklerini ifade eden Maya, İstanbul’da markalı konut projelerinin ağırlıklı olduğu...