28 / 04 / 2024

Kartal'ın tüm mahallelerine spor tesisi sözü!

Kartal'ın tüm mahallelerine spor tesisi sözü!

Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Tüm mahallelerimizde spor tesisleri olması gerektiğini düşünüyoruz. Gerekli yerlere spor tesisi inşası için planlarımız hazır” diye konuştu.



AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, Posta Dağıtım Merkezi, Dr. Beşir Akınal Huzurevi ve Yakacık Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Taşyürek, Kartal'ın tüm sorunlarına çözüm getireceğini söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, huzurevi sakinleriyle sohbet eden Taşyürek, Kartal Bölge Müdürü Emin Sipahi ve Posta Dağıtım Merkezi çalışanları ile de görüştü. Huzurevi sakinlerinin sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Taşyürek, “Yapacağımız çevre düzenlemesi ile burayı daha güzel bir hale getireceğiz. Sahilde yapılmasını istediğiniz yaya yolunu da en kısa zamanda yapacağız” diye konuştu.

Alt yapıda bulunan sporcular ve velileri ile görüşen Kulüp Başkanı Süleyman Tohumcu ve Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Avcı başta olmak üzere yöneticilerle bir araya geldi. Taşyürek, Kulüp Başkanı Süleyman Tohumcu’nun kulübün bulunduğu bölgenin belediye olarak iyileştirilmesini, çocuklar ve gençler için spor tesisleri inşa edileceğini söyledi.

Tüm talepleri dinledikten sonra açıklamalarda bulunan Ebubekir Taşyürek, “Özellikle uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelede sporun yeri çok önemli. Bu konuda inşallah 31 Mart seçimleri sonrasında belediye olarak elimizden gelen tüm yardımları yapacağız. Çocuklar spor ile ayrıca ahlaken de terbiye görüyor. Sadece Yakacık mahallemizde değil, tüm mahallelerimizde spor tesisleri olması gerektiğini düşünüyoruz. Gerekli yerlere spor tesisi inşası için planlarımız hazır” diye konuştu.


Geri Dön