29 / 04 / 2024

Bticino Axolute serisi ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm oluyor!

Bticino Axolute serisi ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm oluyor!

İtalyan Bticino Axolute serisi gelişmiş üstün teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist yapısı ile dekorasyona benzersiz bir hava katarken fonksiyonel kullanımı ile ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.



İtalyan Bticino Axolute serisi gelişmiş üstün teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist yapısı ile dekorasyona benzersiz bir hava katıyor.


Bticino Axolute serisi, görenleri hayran bırakan şık tasarımıyla duvarlarınızın vazgeçilmez bir parçası oluyor. Dikdörtgen ve eliptik formlardaki farklı tasarımıyla Axolute serisi, fonksiyonel kullanımı ve estetik görünümü ile bulunduğunuz ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.


MyHOME Ev Otomasyon ve D45 görüntülü interkom sistemleri, Axolute estetiğinde birleşiyor. Axolute serisindeki anahtar ve prizler, tasarım ve teknolojinin mükemmel uyumu ile farklı dünyalara kapı açıyor.


Yaşam alanlarınızın prestiji için tasarlanan Axolute birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Farklı estetik çizgileriyle değişik zevk ve projelere kolaylıkla uyum sağlıyor. Ürünlerinde yansıttığı, ahşabın doğallığı ve sıcaklığından derinin yumuşak ve sofistike duruşuna dek farklı alternatifler sunan Bticino Axolute serisi, LED ışık seçenekleri ile anahtar ve prizleri bulmanızı kolaylaştıran fonksiyonuyla da tercih sebebi oluyor. 


Özetle Bticino Axolute serisi, birbirinden şık modelleriyle bulunduğunuz ortamın dekorasyonuna benzersiz bir hava katıyor. 



Geri Dön