28 / 08 / 2024

Marmaray Yenikapı ihalesi

Marmaray Yenikapı ihalesi

TCDD İşletmesi 1. Bölge Müdürlüğü, Marmaray Yenikapı'da bulunan 5 parseli açık ihale usulüyle kiraya veriyor. İhalesi 11 Nisan 2016 tarihinde saat 14:00'de gerçekleşecek.

Dosso Dossi Holding Yenikapı'da otel yapacak!

Dosso Dossi Holding fuar organizasyonuna ek olarak turizm sektörüne yatırım yapan holdingin Fatih'te Dowtown ve Sultanahmet'te Old City ismiyle iki tane oteli bulunuyor. Yeni otelini ise İstanbul Yenikapı'da Marmaray istasyonuna yakın bir konumda yapacak...

Yenikapı Kruvaziyer Limanı'nın ihalesi 2020'de!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda da yer alan Yenikapı Kruvaziyer Limanı Projesi'nin önümüzdeki yıl ihalesini tamamlayıp, kısa sürede hizmete almayı planlıyoruz" dedi...

Yenikapı Müzesi geliyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, göreve geldiğinde, Marmaray kazılarında çıkan eşsiz eserlerin sergileneceği Yenikapı Müzesi projesini hayata geçirmeyi hedefliyor...

Yenikapı kruvaziyer limanı ihalesi 8 Mayıs’ta!

Yenikapı miting alanının yanına yapılacak olan kruvaziyer limanı ihalesi 8 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenikapı Balıkçılar Çarşısı'nın ihalesi 22 Aralık'ta!

Geçen yıl yıkılan Yenikapı Balıkçılar Çarşısı için, yeniden inşa edilmek üzere 22 Aralık’ta ihaleye çıkılıyor. Bin 41 metrekare alana sahip yeni çarşı inşasının 1 yılda bitmesi hedefleniyor.

Marmaray Yenikapı'da 5 parsel kiralanacak!

TCDD İşletmesi 1. Bölge Müdürlüğü, Marmaray Yenikapı'da bulunan 5 parseli açık ihale usulüyle kiraya veriyor. İhalesi 11 Nisan 2016 tarihinde saat 14:00'de gerçekleşecek.

Marmaray Projesi'nin ihalesi açıldı!

2002 yılında İstanbul Boğazı'nda tüp geçiş yapımını da içeren ''Marmaray'' Projesi'nin ihalesi açılmış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

2002 yılında Marmaray Projesi'nin ihalesi açılmış!

2002 yılında İstanbul Boğazı'nda tüp geçiş yapımını da içeren Gebze-Sirkeci-Halkalı hattı ihalesi olan ''Marmaray'' Projesi'nin ihalesi Japon finans kuruluşu JBIC'den yatırım onayının alınmasıyla ihale duyurusu yapılmış.

1985 yılında Güney Haliç Kanalizasyon ihalesi yapılmış!

1985 yılında Güney Haliç kanalizasyon ihalesi yapılmış. İhaleyi ST-FA grubu kazanmış. Haliç'e akmakta olan atık sular, inşa edilecek tünellerle Yenikapı Önarıtma ve Pompa İstasyonu'na ulaştırılacakmış.

Yenikapı'daki inşaatlarla tarih yeniden yazıldı!

Marmaray ve Metro projeleri kapsamında Üsküdar, Sirkeci ve Yenikapı’daki istasyonların inşasıyla açığa çıkan arkeolojik bulgularla gemicilik üzerine bilinenler de baştan sona değişti. Yenikapı'daki inşaatlarla tarih yeniden yazıldı.

Yenikapı sahilindeki tüm binalar yıkılacak!

Bakanlar Kurulu Kararı ile ‘ yenileme alanı ’ ilan edilen ve Yenikapı Marmaray İstasyonu ile sahil yolu arasındaki 60 bin metrekarelik bölgenin çehresi sil baştan yenileniyor.

Yenikapı’da 60 bin metrekarelik alan yıkılıyor!

Bakanlar Kurulu Kararı ile ‘yenileme alanı’ ilan edilen ve Yenikapı Marmaray İstasyonu ile sahil yolu arasındaki 60 bin metrekarelik bölgenin çehresi de sil baştan yenileniyor.

Aksaray-Yenikapı metro hattı hizmete açıldı!

Marmaray’la İstanbul metrosunu birbirine bağlayan Aksaray - Yenikapı metro hattı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı törenle açıldı. Konuşmaların ardından Aksaray-Yenikapı Metro hattının açılış kurdelesi kesildi.

Marmaray Yenikapı ihalesi Haberi

Marmaray Yenikapı ihalesi

TCDD İşletmesi 1. Bölge Müdürlüğü,  Marmaray Yenikapı'da bulunan 5 parseli açık ihale usulüyle kiraya veriyor. İhalesi 11 Nisan 2016 tarihinde saat 14:00'de gerçekleşecek. 


MARMARAY YENİKAPI 842 ADA 38-43-45-52-53 PARSEL AÇIK ALAN İŞLETMECİLİK AÇIK İHALE USULÜ İHALE EDİLECEKTİR


TCDD İşletmesi 1. Bölge Müdürlüğünden:


1 - İdarenin:

a) Adresi                                             :  TCDD İşletmesi 1. Bölge Müdürlüğü Haydarpaşa/ İSTANBUL

b) Telefon ve Faks Numarası              :  0 216 348 80 20 - dahili 4248

c) Faks Numarası                                :  0 216 336 22 57

2 - İhale konusu işin...