25 / 05 / 2024

marmarayla bağlanan kıtalar

marmarayla bağlanan kıtalar

Danimarka'nın önde gelen televizyon kanalı TV2'nin internet sitesinde, "Osmanlı sultanlarının hayali olan Asya ile Avrupa'yı deniz altından tünel ile birleştirme projesi, Erdoğan ile gerçek oldu" ifadesini kullandı...

Selçuk Geçer bankada doları olanlara kötü haberi verdi! Kulislerde konuşulmaya başlandı, hazır olun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bankada doları olanları uyararak kulislerde konuşulmaya başlanan kötü haberi açıkladı.

Bağışlanan gayrimenkulde mirasçılar hak iddia edebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde bağışlanan gayrimenkullerde mirasçıların hak iddia edip edemeyeceğini kaleme aldı. 

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muratpaşa Belediyesi bağışlanan arsaları sattı mı?

İçişleri Bakanlığı, Antalya Muratpaşa Belediyesi için 164 sayfalık rapor hazırladı. Rapora göre; Belediyenin bağışlanan arsaları sattığı iddia ediliyor. 

Kamu idarelerine bağışlanan tesislerin inşasına KDV muafiyeti geldi!

KDV Tebliği'nde yapılan düzenlemeye göre, genel ve özel bütçeli kamu idarelerine, il özel idarelerine, belediyelere ve köylere bağışlanan tesislerin inşasına KDV muafiyeti geldi..

Keçiören Bağlum Kültür Merkezi'nin yüzde 77'si tamam!

Keçiören'de hayata geçirilen Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 128 metreye ulaştı!

Çamlıca Tepesi'nde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla inşaatına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, TeknoVinç ile 128 metreye kadar ulaştı

Ordu Dayınlı ve Başkotana Köprüleri restore edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, tarihi Dayınlı ve Başkotana Köprüleri’ni restore etmek üzere çalışma başlattı.

Donald Trump’ın başkanlığı küresel belirsizliği artırıyor!

Fitch Ratings, ABD’de başkanlık seçimini Cumhuriyeti aday Donald Trump’ın kazanmasının küresel belirsizlikleri artırdığını açıkladı.

Prysmian Group kıtaları birbirine bağlıyor!

Prysmian Group Türkiye, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonundan hareketle, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na verdiği kablolar ve kullandığı en son teknoloji ile şimdi de kıtaları birbirine bağlıyor.

Şereflikoçhisar'daki köy konakları tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Şereflikoçhisar ilçesi Büyükkışla ve Akarca mahallerinde Özel İdare zamanında yapımına başlanan köy konaklarının tamamlanması kararlaştırıldı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için Başbakanlık Genelgesi yayınlandı!

Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü dahil) Otoyolu Projesi'nin belirlenen süre içinde tamamlanabilmesi için alınacak tedbirlere ilişkin Başbakanlık Genelgesi, Resmi Gazete'de yayınladı

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi'nin temeli 15 gün içinde atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

marmarayla bağlanan kıtalar Haberi

marmarayla bağlanan kıtalar


Danimarka'nın önde gelen basın kuruluşları, Asya ve Avrupa kıtalarını deniz altından birbirine bağlayan Marmaray'a geniş yer verdi.


Ülkenin önde gelen televizyon kanalı TV2'nin internet sitesinde, "Osmanlı sultanlarının hayali olan Asya ile Avrupa'yı deniz altından tünel ile birleştirme projesi, Erdoğan ile gerçek oldu" ifadesini kullandı.


Berlingske gazetesi de "Türkiye'nin 150 yıllık Osmanlı rüyası", Türkler, Asya ve Avrupa kıtalarını birleştiren ilk tünel hattını açtı" ifadesiyle okuyucularına haberi sunarken, Ankara yönetiminin Osmanlı Sultanı Abdülhamit'in bir asırlık projesini hayata geçirmeyi başardığını vurguladı.


Ekonomi gazetesi Börsen de "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Osmanlı'nın hayata geçiremediği hayali 15 milyar Danimarka kronu harcayarak gerçekleştirdi. Dünya için büyük anlam ifade eden bu tarihi proje, Erdoğan için bir düzine tarihi projenin sadece ilk adımı" diye yazdı.


İpekyolu'nda yazılan tarih


Information gazetesi de haberinde Ulaştırma,...