01 / 05 / 2024

Marmaris Bozburun yol çalışmaları

Marmaris Bozburun yol çalışmaları

Marmaris Belediyesi, Bozburun Mahallesi sınırlarında imar planında yol olarak gözüken yerlerde yol açma çalışmasına başladı. Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

Marmaris Yol Asfaltlama Makina İnşaat Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Marmaris Yol Asfaltlama Makina İnşaat Nakliye Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Marmaris'te 30 bina yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, imar barışı affından faydalanamayan Muğla’nın Marmaris ilçesi Bozburun, Selimiye ve Söğüt Mahallelerinde kaçak 30 binanın yıkımı için harekete geçti. Bina sahipleri yıkımların hiç değilse salgın sonuna bırakılmasını talep etti.

Tanem Sivar ve Edhem Dirvana'nın Bozburun'daki evi!

Sunucu Tanem Sivar, eşi Edhem Dirvana ve oğulları Süleyman ile yılın 6 ayını Marmaris-Bozburun’daki Yat Kulübü’ne ait otelin içinde bulunan dört odanın birleştirilmesiyle oluşturulmuş olan iki yatak odalı evde geçiriyor...

Marmaris'te kaçak otel inşaatı devam ediyor!

Marmaris Bozburun’da denize sıfır, kaçak yapılan otel kaymakamlığa ve valiliğe yapılan şikâyetlere rağmen tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Bozburun Mahallesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. Ekipler son olarak Bozburun Mahallesi'nde 3194 sayılı imar kanununun 18. maddesine göre imar uygulaması yapılmış olan, ancak açılmamış imar yollarını yaşayanların hizmetine açtı.

Marmaris Bozburun'da yeni yollar açılıyor!

Marmaris Belediyesi, Bozburun Mahallesi sınırlarında imar planında yol olarak gözüken yerlerde yol açma çalışmasına başladı. Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

Marmaris'te izinsiz açılan yol mecliste!

Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Marmaris'te bulunan bir işletmenin izinsiz inşaat faaliyeti yapmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Üstündağ, sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.

Marmaris'teki Cennet Koyu'nda izinsiz yapı çalışmaları başlatıldı!

Marmaris İlçesi yakınlarındaki Taşlıca Mahallesi, Asardibi Mevkisi'ndeki sadece denizden ulaşımın olduğu, tarihi kalıntıların da bulunduğu 1'inci derece doğal SİT alanı cennet koya, izinsiz olarak yol açılıp, yapılar için çalışma yapıldığı belirlendi.

Amir Çiçek: Marmaris'teki en büyük sıkıntı imar!

Marmaris'in Taşlıca, Söğüt, Bozburun, Selimiye ve Orhaniye mahallelerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Muğla Valisi Amir Çiçek, sorunların en kısa sürede giderilmesi için gereken çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Marmaris’in mülkiyet sorunu çözülecek!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris’e TOKİ Konutları yapılması ve Bozburun, Söğüt, Taşlıca mahallelerinin tapu, mülkiyet sorunu ve ecrimisil sorunlarının çözümü için çalışmalar başlattı.

Ali Ağaoğlu kızının doğum günü partisine katıldı!

Kız arkadaşlarıyla hem tatil hem de yaş gününü kutlamak için babasına ait AGA 6 isimli tekneyle Marmaris Bozburun’a demir atan Sena Ağaoğlu’nun yaş günü partisine babası da özel helikopterle geldi.

Denizli Bozburun'a 3 milyon liralık yol yatırımı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Bozburun mahallesine 3 milyon liralık yol yatırımı yapıldı. Fabrikaların da yoğun olarak bulunduğu bölgede 15 kilometre uzunluğunda yeni yollar açılırken, 150 bin metrekare sıcak asfalt atıldı...

Marmaris Bozburun yol çalışmaları Haberi

Marmaris Bozburun yol çalışmaları

Marmaris Belediyesi, Bozburun Mahallesi sınırlarında imar planında yol olarak gözüken yerlerde yol açma çalışmasına başladı. 


2014 yerel seçimlerinden sonra büyükşehir yasasıyla birlikte Marmaris'in mahallesine dönüşen Bozburun'da daha önce açılmayan imarlı yollar vatandaşın hizmetine açılıyor. 


Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak. 


Marmaris...