22 / 05 / 2024

marmaris gökova kavşağına viyadük yapılacakmı

marmaris gökova kavşağına viyadük yapılacakmı

Muğla Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Marmaris-Fethiye arasında kesintisiz ulaşım için Gökova’ya viyadük yapılacağını belirterek, viyadüğün doğaya hiçbir zararı olmayacağını bölgedeki okaliptüs ağaçlarından bazılarının kesilebilceğini açıkladı....

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

1 dolar 1 ay sonra işte bu kadar olacak! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin resmen ağzı resmen kulaklarına vardı!

1 dolar 1 ay sonra işte bu kadar olacak... Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin resmen ağzı resmen kulaklarına vardı... Hemen bakın... 

Gram altın tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören resmen şaşkına döndü! Altını olanlar hemen baksın! 

Gram altın tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören resmen şaşkına döndü! Altını olanlar hemen baksın! 

Doların gerçek değeri resmen belli oldu! Ekonomist Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Görenlerin eli ayağına dolaştı

Dolar yorumları ile bilinen Ekonomist Necmettin Batırel doların gerçek değerini resmen açıkladı. Görenlerin eli ayağına dolaştı!

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından açıldı.

Gökova'da sit alanları imara mı açıldı?

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "SİT alanları imara açıldı. Gökova Körfezi'ni parsel parsel satacaklar. Belediye olarak devre dışıyız" diye konuştu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Akyazı Kavşağı yıl sonunda açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "2020'nin sonunda Akyazı Kavşağı'na kadar bağlayacağız" dedi...

Çanakkale'de belediye kavşağındaki inşaat endişe yaratıyor!

Çanakkale eski Belediye Binası kavşağında yer alan ve riskli yapı olarak belirlenen binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Binanın yıkım aşamasında çevresinde arabaların ve yayaların yoğun olduğu gözlenip, çalışmaların riskli olduğu kaydedildi.

marmaris gökova kavşağına viyadük yapılacakmı Haberi

marmaris gökova kavşağına viyadük yapılacakmı


Muğla Valiliği, 2013 yılında yapılan “Karayolu Trafik Güvenliği ve İl Koordinasyon Kurulu” toplantılarının genel değerlendirmesi için bir açıklama yaptı. Marmaris'i Fethiye ve Muğla'ya bağlayan karayolunda trafik ışıklarına takılmadan ulaşımın kesintisiz sürmesi için Gökova Kavşağı'na yapılacak viyadüğün trafik akışını rahatlatacağını söyleyen Vali Yardımcısı Salih Gürhan, viyadüğün doğaya hiçbir zararı olmayacağını belirterek bölgedeki ağaçlardan bazılarının kesilebileceğini dile getirdi. Konuyla ilgili olarak daha önce Akyaka Beldesi Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Çalca, viyadüğün yanında kalan tescilli okaliptüs ağaçlarının zarar göreceğini söyleyerek ağaçların korunması için gerekli çalışmalara kaynak aktarılmazken viyadük yapılmasını sert bir dille eleştirmişti.


DENETİMLER ARTACAK

Trafik güvenliğinin sağlanmasında, elektronik denetleme sistemlerinden daha fazla yararlanılacağını bildiren Vali Yardımcısı Salih Gürhan, egzozları açık vaziyette çevreyi rahatsız eden motosiklet denetimlerine ağırlık verileceğini belirtti. Çocuk yaşlarda verilen trafik...