17 / 05 / 2024

Marmaris İçmelerin en temiz plajları

Marmaris İçmelerin en temiz plajları

Muğla' nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi' ndeki 8 plajın tamamı mavi bayrak almaya hak kazandı. Düzenlenen törenin ardından 2 otelin plajında mavi bayraklar dalgalanmaya başladı...

Son Dakika Muğla Marmaris'te korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Muğla'nın Marmaris ilçesinde deprem oldu. Saat 18:45'te gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Memur maaşlarına yapılacak zam miktarı açıklandı! En az 2571 lira hesaplara yatacak

Hükümet Temmuz ayında memurlara yapılacak zamlarla ilgili açıklama yaptı. En düşük memur maaşı 6 bin 429 lira. Artışla birlikte yeni maaş güncellemesi yapılacak. Zamlı maaşlarla ilgili gelişmelerin detayları haberimizde...

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Gizemli iş adamı Marmaris'in en gözde adasının satış fiyatına zam yaptı

Marmaris'in Gökova Körfezi'nde yer alan Karaca adasının satış fiyatına zam yapıldı. 3 yıl önce satışa çıkan adanın 145 milyon liralık fiyatı güncellenerek 360 milyon liraya çıktı. Adanın metrekare fiyatı bin 139 lira olarak belirlendi.

Petrol fiyatlarında şok! 3 haftanın en düşük seviyesinde! İşte yeni fiyatlar...

Petrol fiyatlarında hızlı bir düşüş yaşandı ve Salı günü, geçtiğimiz 3 haftadaki en düşük seviyeyi gördü. Yaşanan bu hızlı düşüşe Rusya tarafından İran nükleer anlaşmasıyla ilgili görüşmelerin en kısa sürede başlamasından taraf olduğuna dikkat çekmesi etki etti.

Marmaris'te yanan bölgeler imara açılacak mı?

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yangın bölgelerine ilişkin "TOKİ, iki yıl ödemesiz 18 yıl ödemeli 20 yıla yayılan bir kredi açacak ve hasarlı yerlerde de en fazla 50 bin TL destek olacak" dedi. Yanan yerlerin yeniden ormana dönüşeceğini belirten Oktay, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Kenan Evren'in Marmaris'teki köşkü yeniden satışta!

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyaz Köşkü, 25 milyona satılığa çıkarıldı. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu binaya en çok ilgi Rus ve Araplardan geldi. 

En uygun konut kredisi hangi bankada?

Merkez Bankası’nın aldığı faiz indirimi kararı sonrası ekonomideki olumlu gelişmelerin etkisiyle konut kredisi faiz oranları düşüşe geçti. En uygun konut kredisi hangi bankada?

Sözleşmelerin TL bazında düzenlenmesinin dış ticaret erbabına etkileri!

Türkiye’de yerleşik kişilerin dövize endeksli gayrimenkul, menkul, iş, hizmet sözleşmeleri yapmasının önüne geçen ve mevcuttaki sözleşmelerin TL’ye çevrilmesi ile ilgili detaylar netlik kazandı. 

Ortadoğu'daki gelişmelerin emlak sektörüne etkisi!

Türk gayrimenkul sektörü bitmesine son 20 günün kaldığı 2017 yılında yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu. Ancak en büyük yatırımcısı Arap bölgeleri olan sektör, 2018’e ABD’nin Kudüs kararı sonrası sancılı bir dönemden geçen Ortadoğu’daki gelişmelerin gölgesinde giriyor.

Marmaris'teki köy hizmetleri kampı bir kez daha mahkemelik oldu!

Marmaris’teki kamp, bir kere daha mahkemelik oldu. İl Özel İdaresi’nin de kapatılmasıyla Büyükşehir’e geçen kamp için Milli Parklar Müdürlüğü Danıştay’a başvurdu ve piyasa değeri 30 milyon dolar olan kampın kendilerine verilmesini istedi.

Marmaris Bozburun'da yeni yollar açılıyor!

Marmaris Belediyesi, Bozburun Mahallesi sınırlarında imar planında yol olarak gözüken yerlerde yol açma çalışmasına başladı. Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

Marmaris İçmelerin en temiz plajları Haberi

Marmaris İçmelerin en temiz plajları



Büyükşehir Yasası sonrasında mahalle statüsüne geçen Marmaris'in ünlü turizm beldesi İçmeler, bu yıl da en fazla mavi bayrak almaya hak kazanan yerlerden. Nüfusunun 4 katından daha fazla yatak kapasitesine sahip İçmeler'deki 8 plajın tamamı mavi bayrağa layık görüldü.


Mahallede düzenlenen ilk törende Martı Resort Otel ve Martı La Perla Otel'e mavi bayrakları verildi. Marmaris Belediye Başkan Vekili Halil Gökovalı, Martı Otel Ege Bölgesi Koordinatörü Can Girgin ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı temsilcilerinin katıldığı törende, otel yetkilileri mavi bayrakları teslim aldı. Bayraklar, mavi bayrak kriterlerinin yazılı olduğu panoların da bulunduğu cankurtaran kulelerindeki direklere asıldı. 


Mavi bayrakların dalgalandığı plajların temiz ve güvenli olduğunun anlaşıldığını belirten Gökovalı, Marmaris Belediyesi olarak otelleri mavi bayrak almaları konusunda desteklediklerini söyledi. Marmaris'teki birçok plajın mavi bayrak kazandığına işaret...