18 / 05 / 2024

marmaris Kiliseli marina

marmaris Kiliseli marina

Marmaris' in Orhaniye köyündeki arkeolojik sit alanı içinde kurulduğu belirtilen marina ve otelin genişletilmesiyle ilgili yerel mahkemenin aldığı iptal kararının Danıştay tarafında da onandığı bildirildi.

Martı GYO'nun Marmaris Orhaniye Marinası 49 yıllığına tahsis edildi!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu yayınlandı. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Orhaniye Marina Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Martı GYO Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporunu yayınladı...

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporunu yayınladı...

Martı GYO Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporunu yayınladı. 

Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu yayınlandı.

Marmaris'teki Okluk Koyu’na marina inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanları ve misafirleri için dinlenme yeri olarak kullanılan Marmaris’teki Okluk Koyu’na 2 yat yanaşma yeri, 2 iskele, plaj ve dolgu alanı yapılacak

Esta Amos Living Marmaris Projesi!

Esta İnşaat'ın Amos Living Marmaris projesi, 132 bin metrekare alanda hayata geçirilecek. Esta Amos Living projesinde lüks konutlar, marina, SPA ve sosyal olanaklar planlandı...

Muğla Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu revize edildi.

Martı GYO Muğla Marmaris Marina değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Muğla Marmaris Marina değerleme raporunu yayınladı.

Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı.

Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

marmaris Kiliseli marina Haberi

marmaris Kiliseli marina

Edinilen bilgiye göre, Orhaniye Martı Marina ve bünyesindeki otelin büyütülmesini ön gören revizyon imar planı değişikliğinin kabul edilmesi üzerine çok sayıda köylü ve çevreci yargıya başvurdu. Muğla 2. İdare Mahkemesinde, Muğla İl Özel İdaresi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine kararın iptali için dava açıldı. Mahkeme, yaklaşık 2 yıl önce, "sahil şeritlerinde yapılacak yapılar, kıyı kenar çizgine en fazla 50 metre yaklaşabilir" hükmüne aykırı olduğu gerekçesiyle plan değişikliği kararını iptal etti. Bunun üzerine davalılar, temyiz için Danıştay'a müracaat etti. 

Davacı köylüler ve çevrecilerin avukatlığını yapan Mehmet Hasbioğlu ve Marmaris Çevre ve Turizm Gönüllerine Grubu Başkanı Filiz Ersan, düzenlediklerin basın toplantısında Danıştay'ın kendi lehlerine karar vererek İdare Mahkemesinin kararını onadığını duyurdu. Marina içine yapılan otelin ikinci derece arkeolojik sit alanı içinde...