15 / 05 / 2024

Marmaris marina nerede

Marmaris marina nerede

Marmaris'te marinalar körfez dışına çıkarılsın talebi geldi. Çevreciler su sirkülasyonunun çok az olduğu körfezdeki marinaların, canlı yaşamını olumsuz etkilediğini iddia etti.Körfezde bağlı tekne sayısı yaz aylarında 5 bini geçiyor.

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

WAW Holding tarafından Silivri’de yükselecek olan WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. WAW Marina nerede? WAW Marina'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon!

Benesta Marmaris nerede?

Benesta Marmaris nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Benesta Marmaris nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Martı GYO'nun Marmaris Orhaniye Marinası 49 yıllığına tahsis edildi!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu yayınlandı. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Orhaniye Marina Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi nerede?

Ön satış dönemi başlayan Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi hastane ve AVM gibi yerlere yakınlığıyla dikkat çekiyor

Martı GYO Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporunu yayınladı...

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporunu yayınladı...

Siltaş Marina nerede?

Siltaş Yapı imzası ile Pendik'te yükselen, özel mimarisi sayesinde tüm dairelerin deniz manzarasına hakim olduğu Siltaş Marina'da metrekare fiyatları 7 bin 500 TL'den başlıyor..

Martı GYO Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporunu yayınladı. 

Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu yayınlandı.

Marmaris'teki Okluk Koyu’na marina inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanları ve misafirleri için dinlenme yeri olarak kullanılan Marmaris’teki Okluk Koyu’na 2 yat yanaşma yeri, 2 iskele, plaj ve dolgu alanı yapılacak

Marmaris marina nerede Haberi

Marmaris marina nerede

Marmaris'te çevreciler, kirlilik yaptığı ve deniz dibi yaşamını olumsuz etkilediğini iddia ettikleri marinaların körfez dışına çıkarılmasını istiyor. 


Marmaris Çevre ve Turizm Gönüllüleri Grubu Başkanı Filiz Ersan, düzenlediği basın toplantısında, Marmaris Körfezi'nde 5 marina bulunduğunu ve bunların yıl boyunca yüksek doluluk oranlarıyla hizmet verdiğini söyledi.


Su sirkülasyonunun çok az olduğu körfezde, marinalar dolayısıyla aynı anda binlerce teknenin yer aldığını ifade eden Ersan, bu durumun kirliliğe ve deniz yaşamınında olumsuz etkilere yol açtığını savundu.


Çevre Grubu olarak Marmaris Belediyesinin öncülüğünde körfez araştırma çalışması yapacaklarını belirten Ersan, "Deniz koruma kurulu oluşturacağız. İstanbul Üniversitesinden değerli uzmanlar, Marmaris Körfezi'nde belirli aralıklarla araştırmalar yapacak. Kirliliğin ne düzeyde olduğunu tespit edeceğiz" dedi. 


Ersan, mevsimlere göre gerçekleştirilecek çalışmada AB yüzme suyu standardı ve biyolojik çeşitlilik gibi konularda araştırma yapılacağını bildirdi.


Araştırma sonunda...