18 / 05 / 2024

marmaris marina projesi

marmaris marina projesi

Marmaris' in Orhaniye köyündeki arkeolojik sit alanı içinde kurulduğu belirtilen marina ve otelin genişletilmesiyle ilgili yerel mahkemenin aldığı iptal kararının Danıştay tarafında da onandığı bildirildi.

TOKİ'den Marmaris'e 79 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Marmaris 2023 projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Marmaris projesi ile ilgili detaylar...

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Kızılbük Thermal Wellness Resort'un tadilat ruhsatları alındı!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki projesi Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 1. etap ve 2. etabına ait tadilat ruhsatları alındı.

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Orhaniye Marina Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Martı GYO Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina değerleme raporunu yayınladı...

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporunu yayınladı...

Siltaş Marina ne zaman teslim?

Siltaş Marina projesi 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Peki Siltaş Marina ne zaman teslim edilecek?

marmaris marina projesi Haberi

marmaris marina projesi

Edinilen bilgiye göre, Orhaniye Martı Marina ve bünyesindeki otelin büyütülmesini ön gören revizyon imar planı değişikliğinin kabul edilmesi üzerine çok sayıda köylü ve çevreci yargıya başvurdu. Muğla 2. İdare Mahkemesinde, Muğla İl Özel İdaresi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine kararın iptali için dava açıldı. Mahkeme, yaklaşık 2 yıl önce, "sahil şeritlerinde yapılacak yapılar, kıyı kenar çizgine en fazla 50 metre yaklaşabilir" hükmüne aykırı olduğu gerekçesiyle plan değişikliği kararını iptal etti. Bunun üzerine davalılar, temyiz için Danıştay'a müracaat etti. 

Davacı köylüler ve çevrecilerin avukatlığını yapan Mehmet Hasbioğlu ve Marmaris Çevre ve Turizm Gönüllerine Grubu Başkanı Filiz Ersan, düzenlediklerin basın toplantısında Danıştay'ın kendi lehlerine karar vererek İdare Mahkemesinin kararını onadığını duyurdu. Marina içine yapılan otelin ikinci derece arkeolojik sit alanı içinde...