06 / 05 / 2024

Marmaris turunç köyü satılık zeytinlik

Marmaris turunç köyü satılık zeytinlik

Marmaris 2. İcra Dairesi, Muğla Marmaris Turunç Köyü'nde yer alan zeytinliği 1 milyon 177 bin 300 TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi; 16 Ekim 2014 tarihinde yapılacak.

Marmaris Kumlubük’ün imar izni kaldırıldı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Marmaris Kumlubük’ün statüsünün değiştirildiğini, koruma alanı kapsamından alındığını, yüzde 5 olan imar izninin de kaldırıldığını belirtti. 

Marmaris’te köylülerin Osmanlı tapuları iptal ediliyor iddiası!

Marmaris’te 70 yıl süren Osmanlı tapu davalarını kazanan köylülerin, mahkeme kararlarının iptal edildiğini kaydeden CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün yazılı olarak cevaplaması için TBMM’ye soru önergesi sundu. 

Marmaris'teki köy hizmetleri kampı bir kez daha mahkemelik oldu!

Marmaris’teki kamp, bir kere daha mahkemelik oldu. İl Özel İdaresi’nin de kapatılmasıyla Büyükşehir’e geçen kamp için Milli Parklar Müdürlüğü Danıştay’a başvurdu ve piyasa değeri 30 milyon dolar olan kampın kendilerine verilmesini istedi.

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar!

Marmaris'te otelleri yıkıp lüks konut yapıyorlar. Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsündeki yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris'te 30 yıldır kömür yakmak yasak!

Türkiy e'nin doğal güzellikleriyle ünlü gözde turizm merkezi Marmaris 'te, 30 yıl önce belediye encümeni tarafından getirilen kömür yakma yasağı o günden bu yana uygulanıyor.

Marmaris'te 30 yıldır kömür yakmak yasak!

Türkiye'nin doğal güzellikleriyle ünlü gözde turizm merkezi Marmaris'te, 30 yıl önce belediye tarafından getirilen kömür yakma yasağı o günden bu yana uygulanıyor. Bu nedenle Belediye kontrolleri sıklaştırdı.

Marmaris'te oteller yıkılıp lüks konut yapılıyor!

Marmaris'te son yıllarda yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor...

Ege kıyıları turisti Yunan adalarına kaptırıyor!

Yunanistan'da tatilin ucuzlaması yerli turiste hitap eden Ege kıyılarındaki turistik bölgeleri olumsuz etkiledi. Yerli turiste hitap eden Çeşme, Borum, Kuşadası, Marmaris, Dikili ve Ayvalık gibi turistik bölgeler, müşterilerini adalara kaptırmaya başladı.

Yakup Demir: Yunan adaları Ege kıyılarının en büyük rakibi!

Yunanistan'da yaşanan ekonomik krizin tatili ucuzlatması, yerli turiste hitap eden Ege kıyılarındaki turistik bölgeleri olumsuz etkiledi. Yerli turiste hitap eden Çeşme, Borum, Kuşadası, Marmaris, Dikili ve Ayvalık gibi turistik bölgeler, müşterilerini ad

Marmaris Çamlı Köyü imar planı değişikliği askıya çıktı!

Muğla Marmaris ilçesi Çamlı Köyü'ne ait Koruma Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Nazım ve Uygulama İmar Planları düzeltilen şekliyle bugün yeniden askıya çıktı...

Marmaris'te 50 milyon lira değerinde köy hizmetleri kampı çürümeye devam ediyor!

Marmaris'te 50 milyon lira değerinde olduğu belirtilen ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin MELSA isimli şirketine devredilen eski Köy Hizmetleri Kampı' nın kaderi bu sezon da değişmedi...

Marmaris'te icradan 1 milyon 177 bin TL'ye satılık zeytinlik!

Marmaris 2. İcra Dairesi, Muğla Marmaris Turunç Köyü'nde yer alan zeytinliği 1 milyon 177 bin 300 TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi; 16 Ekim 2014 tarihinde yapılacak.

Marmaris'te 5 yıldızlı otelin inşaatı tatbikat alanı olarak kullanılıyor!

Marmaris'te 310 dönümlük alanda yapımına başlanan 5 yıldızlı otel inşaatının, tatbikat alanı olarak kullanılması dikkat çekiyor Marmaris'te 26 yıldır tamamlanamayan 5 yıldızlı otel inşaatı, tatbikatlarda enkaz alanı olarak kullanılıyor.

Marmaris turunç köyü satılık zeytinlik Haberi

Marmaris turunç köyü satılık zeytinlik

Marmaris 2. İcra Dairesi, Muğla Marmaris Turunç Köyü'nde yer alan zeytinliği satışa çıkarıyor. Zeytinliğin toplam alanı 5.015,00 metrekare olarak belirlendi. 


Toplam bedeli 1 milyon 177 bin 300 TL olan zeytinliğin ihalesi, 16 Ekim 2014 tarihinde saat 11.10 ile 11.20 arasında Marmaris Belediyesi Armutalan Ek Hizmet Binası Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek. 


Söz konusu zeytinliğin doğu cephesinde Marmaris Turunç anayolu mevcut. Parselde yüzde 20-70 arası bir eğim olduğundan yapılaşmaya ise uygun değil...


İhale ilanı için