06 / 05 / 2024

Marmaris zeytinlik fiyatları

Marmaris zeytinlik fiyatları

Marmaris 2. İcra Dairesi, Muğla Marmaris Turunç Köyü'nde yer alan zeytinliği 1 milyon 177 bin 300 TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi; 16 Ekim 2014 tarihinde yapılacak.

O ildeki 26 adet gayrimenkul satışa sunuluyor: Arsa, Arazi ve zeytinlik fiyatları 160 bin TL'den başlıyor!

Manisa Saruhanlı Belediyesi, aralarında arsa, Arazi ve zeytinliklerin olduğu 26 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

Muğla'da konut fiyatları ve kiralar fırladı fırsatçılara gün doğdu

Muğla konut fiyatlarının en fazla yükseldiği illerin başında geliyor. Marmaris'te emlak alım satımında ve kiralamasında yaşanan skandallar ise bu konuda çok kişinin başının ağrıyacağını gösteriyor.

Sahil bölgelerinde konut fiyatları tavan yaptı!

Ege sahillerinde ev fiyatları yükselmeye devam ediyor. Özellikle Bodrum ve Marmaris'te stüdyo dairelerin fiyatı 1 milyon TL'ye çıktı.

Muğla'da arsa metrekare fiyatları 150-250 TL arttı!

Koronavirüs sebebiyle Muğla'da müstakil bahçeli evlere ve arsalara talep artmıştı. Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Halkla İlişkiler Sorumlusu Emlak Müşaviri Çetin Aksu, bölgedeki konut fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu ve sektörü değerlendirdi...

TOKİ Ödemiş Zeytinlik İzmir kura sonuçları 2+1-3+1!

TOKİ Ödemiş Zeytinlik İzmir kura sonuçları 2+1-3+1 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

Marmaris'te arsa fiyatları yüzde 30 arttı!

Marmaris ilçesinde, arsa yetersizliği yüzünden yeni binalar üretilemediği için, var olan binaların ihtiyaca yetmez hale geldiği, bunun da kira fiyatlarında artışa neden olduğu bildirildi.

TOKİ Yalı Ataköy fiyatları!

İstanbul Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde 564 ada 186 parselde hayata geçirilen TOKİ Yalı Ataköy projesi TOKİ'nin arsası üzerinde inşa ediliyor. İşte TOKİ Yalı Ataköy fiyatları...

Marmaris'te arsalara ne oldu?

Marmaris'te son yıllarda yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor. Bu durumun turizme zarar verdiği belirtildi.

Marmaris'te arsa kalmadı tercih değişti!

Marmaris'te, inşaat firmalarının son dönemde birçok rezidans yaparak satışa sunması dikkat çekiyor. Yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor.

Marmaris'te oteller yıkılıp lüks konut yapılıyor!

Marmaris'te son yıllarda yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor...

Marmaris’te otel yerine rezidanslar mı inşa ediliyor?

Marmaris’te yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesisler yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor. İnşaat firmalarının son dönemde birçok rezidans yaparak satışa sunması dikkat çekiyor.

Marmaris'te icradan 1 milyon 177 bin TL'ye satılık zeytinlik!

Marmaris 2. İcra Dairesi, Muğla Marmaris Turunç Köyü'nde yer alan zeytinliği 1 milyon 177 bin 300 TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi; 16 Ekim 2014 tarihinde yapılacak.

Marmaris zeytinlik fiyatları Haberi

Marmaris zeytinlik fiyatları

Marmaris 2. İcra Dairesi, Muğla Marmaris Turunç Köyü'nde yer alan zeytinliği satışa çıkarıyor. Zeytinliğin toplam alanı 5.015,00 metrekare olarak belirlendi. 


Toplam bedeli 1 milyon 177 bin 300 TL olan zeytinliğin ihalesi, 16 Ekim 2014 tarihinde saat 11.10 ile 11.20 arasında Marmaris Belediyesi Armutalan Ek Hizmet Binası Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek. 


Söz konusu zeytinliğin doğu cephesinde Marmaris Turunç anayolu mevcut. Parselde yüzde 20-70 arası bir eğim olduğundan yapılaşmaya ise uygun değil...


İhale ilanı için