17 / 05 / 2024

marriot Starwood Hotelsi mi aldı

marriot Starwood Hotelsi mi aldı

Starwood oteller grubunu satın alma yarışını, Marriott grubu kazandı. Anbang'ın 14 milyar dolarlık teklifini geri çekmesi üzerine, Marriott 13.6 milyar dolarlık teklifiyle tek talip olarak kaldı.

Marriot İstanbul'un acı günü! Nurperi Bölükbaş vefat etti!

Marriott Hotel Asia Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş.'nin Satış Pazarlama Direktörü Nurperi Bölükbaş vefat etti. 

Marriott, Hyatt'ın sahibi ILG'yi 4.7 milyar dolara satın aldı!

Marriot, 2 yıl önce Sheraton satın almasının ardından bu kez de Hyatt'ın sahibi ILG'yı 4.7 milyar karşılığında satın aldı.

TrendERA Gayrimenkul Zirvesi gerçekleşti!

Gayrimenkul profesyonellerinin ve girişimcilerin bir araya gelerek network ve yeni iş fırsatlarının geliştirildiği TrendERA Gayrimenkul Zirvesi Marriot Şişli'de gerçekleşti.

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 18 Nisan'a ertelendi!

Bu yıl 7’inci kez gerçekleştirilecek olan “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi”nin tarihi ertelendi. 7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 18 Ekim 2018’de Marriot Hotel Şişli’de düzenlenecek.

DATİ Holding JW Marriot Hotel'i İstanbul'a getiriyor!

Lüksün Otel Markası ‘’JW Marriott’’ DATİ Holding’in yapacağı 200 milyon dolarlık yatırımla İstanbul’a geliyor.

5. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı!

İnşaat sektörünün en seçkin buluşması olarak kabul edilen 5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak 2017 Salı günü Marriot Hotel Asia’da gerçekleştirilecek.

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

ABD Küba'da Four Points by Sheraton Hotel'i işletecek!

ABD'nin Starwood şirketi, Küba'nın başkenti Havana'da bulunan Quinta Avenida Otelini, "Four Points by Sheraton" logosuyla işletmeye başlattı. Küba'da 1959'dan bu yana ilk kez bir otel, ABD şirketi tarafından işletilecek.

Marriott International'a Starwood'ı alması için onay verildi!

AB Komisyonu, Marriott International ile Starwood 'un birleşmesinin rekabetle ilgili bir sıkıntı ortaya koymayacağı ve birleşme sonrasında AB çapında otelcilik sektöründe rekabetin devam edeceğini belirtti.

Starwood Hotels'in yeni sahibi Marriot oldu!

Starwood oteller grubunu satın alma yarışını, Marriott grubu kazandı. Anbang'ın 14 milyar dolarlık teklifini geri çekmesi üzerine, Marriott 13.6 milyar dolarlık teklifiyle tek talip olarak kaldı.

Anbang, Starwood Hotels için verdiği teklifi geri çekti!

Çinli sigorta şirketi Anbang Insurance, oluşturduğu konsorsiyum Amerikan hotel zinciri Starwood Hotel & Resorts için 14 milyar dolarlık teklif vermişti. Anbang bu teklifini geri çekti.

Çinliler'den Starwood Hotel'e 14 milyar dolarlık teklif!

Marriott'un 13.6 milyar dolarlık teklifini 400 milyon dolar artıran Anbang, Çin'in ABD pazarındaki en büyük satın almasını yapmak için gözünü kararttı.

Sheraton Starwood 13 milyar dolara Çinliler'e satılıyor!

Dünyaca ünlü Sheraton otellerini de bünyesinde bulunduran Starwood satılıyor. Şirketin 13 milyar dolar karşılığında Çinli Anbang’ın olması bekleniyor. Anbang, Starwood’u satın alırsa şirket büyük bir yatırım grubuna dönüşecek.

marriot Starwood Hotelsi mi aldı Haberi

marriot Starwood Hotelsi mi aldı

TÜRKİYE'de Sheraton başta olmak üzere birçok marka altında oteller işleten Starwood oteller grubunu satın alma yarışını, Marriott grubu kazandı. Çinli sigortacılık holdingi Anbang'ın 14 milyar dolarlık teklifini geri çekmesi üzerine, Marriott 13.6 milyar dolarlık teklifiyle tek talip olarak kaldı. ABD'li Starwood ve Marriott gruplarının birleşmesiyle, 30 farklı marka altında 1.1 milyon odayla hizmet veren bir oteller imparatorluğu ortaya çıkacak Stanvood grubu alfanda Westin, Sheraton, W Hotels, St Regis, Design Hotels ve Le Meridien gibi otel markaları bulunuyor. 


Anbang, Starwood Hotels için verdiği teklifi geri...