29 / 04 / 2024

Marriott Autograph Hotel projesi

Marriott Autograph Hotel projesi

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.

Sheraton Bishkek Hotel 2019'da açılacak!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma ile Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor. 

Amerikan vatandaşı olmak isteyenlere Vesta Global'den fırsat!

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.

JW Marriott İstanbul Hotel 200 milyon TL'ye mal olacak!

Ataköy İstanbul Turizm Merkezi’nde yükselecek otellerden ilki JW Marriott İstanbul Hotel&Conference Center 200 milyon TL'ye mal olacak

Marriott Hotel Kapadokya 2017'de açılacak!

Turizm yatırımlarına devam eden Dorak Holding, dünyaca ünlü otel zinciri Marriott markasını bünyesine kattı. Marriott Hotel Kapadokya önümüzdeki yılın 3. çeyreğinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

4. İnşaat ve Konut Konferansı Marriott Hotel Asia’da!

4. İnşaat ve Konut Konferansı Silverline Ankastre platin sponsorluğunda, 26 Ocak 2016 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşiyor. Organizasyonda, Silverline Ankastre'nin bu pazardaki faaliyetlerini aktaracaktır.

NG Hotels ve Marriott International ortak proje yapacak!

NG Hotels, Marriott International işbirliğinde kongre turizmine yönelik yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İstanbul Basın Expres Yolu üzerinde yapılan Marriott West Hotel & Conference Center, 145 milyon dolara mal olacak.

Marriott Hotel Şişli'nin açılışı bugün gerçekleşti!

72 ülkede 3.900 otele sahip dünyanın en büyük otel zinciri Marriott International’ın en yeni halkalarından biri olan İstanbul Marriott Hotel Şişli konuklarını ağırlamaya başladı.

İstanbul Marriott Hotel Şişli yarın açılıyor!

İstanbul Marriott Hotel Şişli, özenli bir hazırlık sürecinin ardından büyük bir heyecanla, 10 Mart Pazartesi günü kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor. Toplantıya İstanbul Marriott Hotel Şişli Genel Müdür Thomas Eder katılacak.

3. Konut Yöneticileri Konferansı Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirdi!

Liderliğini tartışmasız bir şekilde sürdüren ve bir Güney Yapı markası olan GNYAPI, 8 Şubat tarihinde düzenlediği 3. Konut Yöneticileri Konferansı’nı 410 konut yöneticisinin katılımıyla İstanbul Marriott Hotel Asia ’da gerçekleştirdi.

2. İnşaat ve Konut Konferansı Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti!

Hafele Ana Sponsorluğunda gerçekleşen 2. İnşaat ve Konut Konferansı 21 Ocak 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti. Konferans, sektördeki son gelişmeleri, iddialı ve inovatif fikirleri katılımcılarıyla paylaşma şansı verdi...

İstanbul Marriott Hotel Şişli Mart ayında kapılarını açıyor!

İstanbul Marriott Hotel Şişli Mart ayında kapılarını açacak. Otel, benzersiz konumu, 259 konforlu odası, şehrin kaosundan kaçıp sağlık ve dinginlik bulacağınız SPA&Health Club’ı ile hizmet verecek...

Bozatlı International'den Sundance Residences & Boutique Hotel!

Bodrum Kadıkalesi Koyunda Bozatlı International tarafından inşa edilen Sundance Residences & Boutique Hotel, daire satın alırken iki kere kazandıran "5 yıldızlı" bir yatırım sunuyor

JW Marriott'un Türkiye şubesinde 23. kat roketatarlara karşı korumalı tasarlandı!

Amerikalı konaklama zinciri JW Marriott'un Türkiye'deki ilk şubesi geçen yıl Ankara'da açıldı. Ancak bu otelin bilinmeyen bir yönü var: 23'üncü kattaki Royal Griffin adlı süit Amerikan Federal Bürosu (FBI) onayıyla inşa edildi. Süitin duvarları roketatarl

Marriott Autograph Hotel projesi Haberi

Marriott Autograph Hotel projesi

Emlak yatırımında yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Vesta Global, Marriott Autograph Hotel projesinin Türkiye tanıtımını yürütecek. Proje, 500 bin dolar destek veren herkesi Green Card sahibi yapacak.

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde hayata geçirilen proje  Hudson Nehri’ne yakın konumuyla dikkat çekiyor. Marriott Hotel, dünyada yalnızca 125 tane olan Marriott Autograph Collection logosunu taşıyor.

Proje kapsamında 500 bin dolar yatırım yapan herkes 1 yıl içinde Green Card sahibi olma hakkını yakalayacak. Şehrin kalbi konumunda bulunan proje, yatırımcısına birçok cazip avantaj sunuyor. 

Vesta Global Kurucu Ortağı Teuta Narazan, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu. Nazaran, “Şirket olarak iki alanda hizmet veriyoruz; bunlardan ilki ticari ve bireysel gayrimenkul yatırımları ikincisi ise yatırım yolu ile başvurulan oturma izni ve vatandaşlık başvuruları. Bu kadar çeşitli ülke ile bağlantıyı...