04 / 05 / 2024

marshall 2013 renk ailesi

marshall 2013 renk ailesi

Marshall 2013 Renk Ailesi'nde yer alan Marshall 2013 turuncuları, mercanın yumuşaklığı ve sıcaklığıyla başarılı şekilde birleşen elektrikli bir tona sahip...

Marshall ile kışı aydınlatan fikirler!

Marshall’ın fikirleri ile evinizi kışın karanlık kasvetinden kurtarıp renklerin dönüştürücü gücüyle aydınlık bir kış geçirebilirsiniz. Bunun anahtarı duvarlarda ve tavanda renk seçiminde, uyumlu mobilya kullanımında, süpürgelik, pervaz ve aydınlatmalar gibi ayrıntılarda gizli.

Marshall ile yaz tatiliniz sonbahara ilham versin!

Marshall sonbahar ruhunu evinize en iyi şekilde yansıtmanız için tatil fotoğraflarınızdan ilham alan öneriler sunuyor. Dekorasyon ve renk uyumuyla ilgili sizi yansıtan faydalı öneriler evinizi en şık şekilde sonbahara hazırlayacak.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Marshall Renk Hareketi projesi Antakya’da başladı!

Türkiye’de Marshall tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen projenin Antakya ayağı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları, gönüllüler ve sokak sakinlerinin katılımıyla Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı’nda başladı.

Hatay'ın tarihi evleri Marshall Renk Hareketi ile renkleniyor!

Marshall Renk Hareketi "adı altında binlerce yıl boyunca 13 uygarlığa ve üç semavi dine ev sahipliği yapmış, medeniyetler kenti Hatay'ın koruduğu tarihi mirası, Hatay Büyükşehir Belediyesi bu projeyle geleceğe daha emin adımlarla taşıyor.

Marshall Visualizer ile önce gör sonra boya!

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayata renk katan AkzoNobel Marshall, tüm dünyada ilk kez “Arttırılmış Gerçeklik Teknolojisi” adıyla anılan AR, Augmented Realty Teknolojisi ile desteklenen Marshall Visualizer uygulamasını tanıttı.

Marshall 16 Haziran'da basın toplantısı düzenliyor!

Renklendir Hayatı” sloganı ile 60 yıldır insanların hayatına renk katmaya devam eden Marshall, insanların renk seçim sürecini sonsuza kadar değiştirecek, devrim niteliğinde bir mobil uygulama geliştirdi.

Marshall yeni dijital uygulamasını 16 Haziran'da tanıtacak!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile 60 yıldır insanların hayatına renk katmaya devam eden Marshall, insanların renk seçim sürecini sonsuza kadar değiştirecek, devrim niteliğinde bir mobil uygulama geliştirdi...

Marshall pudra tonlarıyla buğulu bir atmosfer yaratın!

Marshall, kombin edilebilir ve en beğenilen renk gruplarını bir araya topladığı yeni koleksiyonu ile kullanıcılarını daha zengin, uyumlu ve trend kombinasyonlarla buluşturuyor. Marshall pudra tonlarıyla buğulu bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Marshall yeni iç mekan renk koleksiyonunu tanıttı!

Marshall, İç Mekan Renk Koleksiyonu 2014-2015 ile renklerin gücüne inananları hayatlarında renkli bir sayfa açmaya davet ediyor. Marshall, yeni koleksiyonuna eklediği Beyaz, Krem Bej, Toprak ve Pudra tonları ile daha geniş bir yelpaze sunuyor...

Marshall turuncuları bu yıl daha yumuşak, daha organik seçenekler sunuyor!

Turuncular, Marshall 2014 Renk Ailesi’ nin en dikkat çekici tonlarının başında geliyor çünkü anahtar turuncu, ortada durup fark edilmeyi isteyen renk tipi olma özelliğine sahip.

Marshall ClubCard hediyeleri için son gün 30 Kasım!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, 2013 sonbahar kampanyası ile boya ustalarının hayatını renklendiriyor... Marshall ClubCard hediyeleri için son gün 30 Kasım...

Marshall Boya kayıtlı sermaye tavanı için devam kararı aldı!

Marshall Boya ve Vernik Sanayii A.Ş, yönetim kurulu 14.06.2013 tarihli kararı ile 20.000.000,00 TL olan kayıtlı sermaye tavanı ile 2017 yılı sonuna kadar devam edilmesi kararı aldı...

marshall 2013 renk ailesi Haberi

marshall 2013 renk ailesi


AkzoNobel Marshall 2013 Renk Ailesi’nde yer alan turuncular, yavaş yavaş varlığını hissettirmeye başlayan yaz mevsimine  bambaşka bir renk ve enerji katıyor. Tatlı ve çekici çarkıfelek veya papaya gibi egzotik meyveleri anımsatan Marshall 2013 turuncuları ile bu yaz çok renkli geçecek. Sarılar ile harika bir uyum yakalayan Marshall turuncuları, kullanıldığı mekanlara aydınlık,  ferahlık ve hoş bir hava getiriyor.   


“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, uluslararası çapta yürüttüğü araştırmaları sonucunda belirlediği 2013 Teması, Renk Paleti ve Renkleri ile hayatı renklendirmeye devam ediyor. Marshall 2013 Renk Ailesi’nde yer alan turuncular, çekici ve cezp edici sıcaklıktaki tonları ile yazın en enerjik renklerini temsil ediyor. 


Canlı, enerjik, güçlü ve modern turuncular 

2013 yılı Marshall turuncuları, bir enerji duygusu katan dinamik...