04 / 05 / 2024

Marshall pudra tonları nasıl

Marshall pudra tonları nasıl

Marshall, kombin edilebilir ve en beğenilen renk gruplarını bir araya topladığı yeni koleksiyonu ile kullanıcılarını daha zengin, uyumlu ve trend kombinasyonlarla buluşturuyor. Marshall pudra tonlarıyla buğulu bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Şok'ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü!

Anne babalara ŞOK’tan hem kırtasiye hem de temizlik ürünleri konusunda indirim müjdesi geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Samsung'un amiral gemisi telefonu Galaxy S22'ye görülmemiş kampanya! 

OLED ekranları çok büyüleyici kılan mükemmel koyu mürekkep siyahlarının yanı sıra canlı gölgeler ve tonlar pompalayan Galaxy S22, Carrefour'un, CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 22 kampanyası ile kullanıcıları ile buluşuyor. Peki 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

Colin’s Jean’den iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter kazanma şansı! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Colin’s Jean tom Colin’s mağazaları ve internet sitesi üzerinden düzenlediği kampanyayla her 199.90 TL’lik alışveriş yapana iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter ve Marshall Major Iv Kablosuz Kulaklık çekilişine katılma fırsatı veriyor. İşte detaylar

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de Antony Eugene Marshall ve Wıllıam W.T. Allen ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Nehir Maritime Limited Şirketi'ne ortak olacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Marshall Adaları'nda 5 bin dolar sermaye ile kurulacak şirkete yüzde 100 oranında iştirak etmesine karar verilmiştir.

Eda Tahmaz'dan sonbahar renkleri ile dekorasyon önerileri!

İç Mimar Eda Tahmaz, sonbaharın tonlarını evinde hissetmek isteyenlere dekorasyon önerilerinde bulundu. Ahşap kullanımının arttığını belirten Tahmaz, 70’li yılların dekorasyon rüzgarının katlanarak devam edeceğini söyledi…

Yıldırım Sular Vadisi projesi için geri sayım başladı!

Açılışı için geri sayımın başladığı Sular Vadisi Doğa Parkı, insanları yeşil ve mavinin birbirinden güzel tonlarıyla buluşturacak.

Archisections Yeşil-Mavinin Sonsuz Tonları buluşması 18-19 Ekim'de!

“Archisections –Yeşil & Mavinin Sonsuz Tonları’’ buluşması 18-19 Ekim 2018'de İstanbul’da gerçekleşiyor.

Sonbahardan ilham alan İder ile evlerde güz etkisi!

İder Mobilya, sonbaharın tüm enerjisini evinize taşıyor. Kreatif tasarım anlayışı ve doğadan ilham alan koleksiyonlarıyla İder Mobilya, sonbahar tonlarını eşsiz bir renk kartelasıyla sunuyor.

DYO Senkron serisi, boyanın farklı tonlarını duvarlara yansıtıyor!

DYO Senkron serisi boyalar, teknolojinin gücünü renklerin dünyasıyla birleştiriyor. DYO Senkron serisi boyalı yüzeylere uygulanıyor.

Loda Mobilya, Libero Köşe Koltuğu ile fark yaratıyor!

Dekorasyonda renk seçiminin önemi yadsınamaz. Tercih ettiğiniz renk ve tonlar ile yaşam stilinizi yansıttığınız alanlar yaratmanız mümkün. Loda Mobilya, Libero Köşe Koltuğu ile yaşam alanlarında fark yaratmaya devam ediyor.

Çanakkale Seramik, Vera serisi ile sıcak bir atmosfer yaratıyor!

Çanakkale Seramik, tekstil ve çimento dokusunu taşıyan Vera serisi ile modern renkler ve yumuşak romantik tonların mükemmel uyumunu mekanlara yansıtıyor.

Marshall ile kışı aydınlatan fikirler!

Marshall’ın fikirleri ile evinizi kışın karanlık kasvetinden kurtarıp renklerin dönüştürücü gücüyle aydınlık bir kış geçirebilirsiniz. Bunun anahtarı duvarlarda ve tavanda renk seçiminde, uyumlu mobilya kullanımında, süpürgelik, pervaz ve aydınlatmalar gibi ayrıntılarda gizli.

Marshall pudra tonları nasıl Haberi

Marshall pudra tonları nasıl

Marshall, yeni koleksiyonuna eklediği pudra tonları ile ferahlatıcı, yumuşak ve buğulu bir atmosfer vaat ediyor. Dekorasyonda renk kullanımı hakkında yıllardır ilham veren Marshall, kombin edilebilir ve en beğenilen renk gruplarını bir araya topladığı yeni koleksiyonu ile kullanıcılarını daha zengin, uyumlu ve trend kombinasyonlarla buluşturuyor.


“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katmaya devam eden Marshall, 2014-2015 yılı renk koleksiyonu ile kullanıcılarını daha zengin, uyumlu ve trend kombinasyonlarla buluşturuyor. 60. yılında, 60’dan fazla renk fikri veren Marshall’ın “pamuk şekeri”nden “şeftali aroma”ya kadar 12 farklı renk ve tonda ürettiği pudra serisi ise şaşırtıcı derecede hafif, yumuşak, ferahlatıcı ve mekânlarda her daim temizliği yaşatan buğulu bir atmosfer yaratıyor. Sağladığı bütünlük ve yarattığı duruluk hissiyle kadınların makyajında vazgeçemeyeceği bir görsel etki aracı olan pudra,...