26 / 07 / 2024

MARSİFED İnegöl OSB ziyaret

MARSİFED İnegöl OSB ziyaret

Marmara ve İç Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (MARSİFED), Dünya Çevre Günü dolayısıyla Türkiye'de tek sanayi dostu arıtma tesisine sahip olan İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğünü ziyaret etti

Ekonomistlerden şoke eden faiz tahmini! FED, yıl sonunda faizi iki katına çıkaracak!

Para piyasalarında meydana gelen fiyatlamalarda Fed'in bu hafta yüzde 80 ihtimalle 75 baz puanlık faiz artışıyla yetineceği öngörülürken, bankanın politika faizini sene sonuna kadar yüzde 3,5-4,00 seviyelerine çıkaracağı öngörülüyor.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

İnegöl ihtisas OSB büyüyor!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2018 yılı sonuna kadar 85 fabrikanın faaliyete başlamasının planlandığı 2. OSB büyüyor. 

Türkiye’nin ilk ilçe OSB’si İnegöl’de!

İnegöl OSB, Türkiye’nin sanayi devlerine ev sahipliği yapıyor. Yılda 650 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirilen İnegöl OSB’nin bu başarısında tekstil ve mobilyaağaç ürünleri sektörlerinin önemli payı bulunuyor.

FED, Eylül'de faiz artırmayacak!

Hazine tahvillerinde yükseliş beklentisinde olan Morgan Stanley, Fed'in Eylül ayında faiz artırımına gitmeyeceğini ve politika yapıcıların Jackson Hole'da bankanın fikrini değiştirebilecek hiçbir şey söylemediğini belirtti.

İnegöl OSB'ye ortaokul inşa edilecek!

İnegöl Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü tarafından Akhisar Mahallesinde, Akhisar İlkokulu bahçesine yaptırılacak olan 24 derslikli Ortaokulun protokolü Bursa Valisi Münir Karaoğlu’nun katılımıyla imzalandı.

İnegöl OSB'nin en yüksek binası yıkıldı!

Organize Sanayi Bölgesinde 3 yıldır atıl bir şekilde bekleyen Er-Ka Atık Yönetimi tarafından başarılı bir şekilde yıkıldı. OSB'nin en yüksek binası olma özelliğini taşıyordu.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Fiyatların 60 bin 73 TL'den başladığı projede satışlar kurasız, başvuru önceliğine göre yapılacak.

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

İnegöl'e yeni Katı Atık Transfer Merkezi yapıldı!

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş: "Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Yeniyörük Mahallesi’nde faaliyet gösteren katı atık depolama tesisine gidecek çöpler, artık yeni yapılmakta olan Katı Atık Transfer Merkezi’nde toplanacak."

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar'da 33 konut satıyor! 99 bin 469 TL'ye!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar'da 33 konut satıyor. Fiyatların 99 bin 469 TL' den başladığı projede başvurular 4 Aralık tarihinde başlayacak. Satışları başvuru önceliğine göre yapılacak.

YHT İnegöl ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak!

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arkasından geçeceği tahmin edilen yüksek hızlı tren hattının Mezitler’den geçirilip İnegöl’den Bursa’ya bağlanacağı belirtiliyor. Yeni projeyle ilgili ihalenin 11 Aralık 2014 tarihinde yapılacağı öğrenildi.

Bursa Ankara yüksek hızlı tren ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak!

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arkasından geçeceği tahmin edilen yüksek hızlı tren hattının Mezitler'den geçirilip İnegöl'den Bursa'ya bağlanacağı belirtiliyor. Yeni projeyle ilgili ihalenin 11 Aralık 2014 tarihinde yapılacağı öğrenildi.

MARSİFED İnegöl OSB ziyaret Haberi

MARSİFED İnegöl OSB ziyaret


Marmara ve İç Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (MARSİFED), Dünya Çevre Günü dolayısıyla Türkiye'de tek sanayi dostu arıtma tesisine sahip olan İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğünü ziyaret etti MARSİFED Başkanı Bahadır Özgün, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İnegöl OSB Müdürü Erol Eruğur'u makamında ziyaret etti. Özgün, "Türk sanayicisi, ülkemizdeki bütün kurumlardan çok daha fazla çevreyi koruyan, bu doğrultuda maddi ve manevi en büyük çabayı gösteren duruma gelmiştir. İş dünyası olarak, Kyoto protokolü başta olmak üzere, birçok uluslararası sözleşmeye taraf olan hükümetimizden daha çok teşvik beklemekteyiz. İnegöl'e imreniyoruz. Çünkü, İnegöl'de Türkiye genelinde olmayan bir arıtma tesisi var. Bir çok sanayi atığı denize karışırken. İnegöl sanayiniin suları sulama barajına akıyor. Bursa'da ise arıtılmayan sular denize akıyor ve olan Marmara...