05 / 05 / 2024

Martı Gayrimenkul 2014 projeleri

Martı Gayrimenkul 2014 projeleri

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul Yatırım satış vaadi sözleşmesini 2014 yılının sonuna kadar uzatıyor...

Martı GYO, Martı Gayrimenkul Yatırım oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. unvanının Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olarak değiştirilerek gayrimenkul yatırım ortaklığı statüsünden çıkmaya ilişkin talebi olumlu karşılandı...

Martı GYO'dan gayrimenkul değerleme raporları ek süre alınması açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul değerleme raporları ek süre alınması hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO Aydın Karacasu gayrimenkulü değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Aydın Karacasu'ya ait değerleme raporu yayınladı...

Martı GYO, GYO statüsünden çıkıyor! Yeni adı Martı Gayrimenkul Yatırım!

Martı GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkarak Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. unvanlı bir anonim şirkete dönüştürülüyor...

Martı GYO Muğla Ortaca gayrimenkul değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'da bulunan gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı. 

Martı GYO, RM Ritim Gayrimenkul Değerleme şirketi ile anlaştı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Martı GYO, RM Ritim Gayrimenkul Değerleme şirketi ile anlaştı.

Martı GYO Çerkezköy'deki 6 arsanın değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Çerkezköy'deki 6 arsanın değerleme raporunu yayınladı.

Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu yayınlandı.

Martı GYO Gayrimenkul Değerleme Kuruluşunu seçti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Gayrimenkul Değerleme Kuruluşunu seçildi.

Martı GYO Antalya Martı Myra Otel değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu yayınlandı.

Martı GYO Aydın Karacasu değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Aydın Karacasu değerleme raporunu yayınladı.

Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı.

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy değerleme raporunu yayınladı.

Martı Gayrimenkul 2014 projeleri Haberi

Martı Gayrimenkul 2014 projeleri

Martı GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


13.12.2013 tarih ve 817 sayılı Yönetim Kurulu Kararımız doğrultusunda, 29.06.2012 başlangıç tarihli 18 ay süreli Tejo Inc ile imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi ve Çerçeve Sözleşmesinin 31.12.2014 tarihine kadar uzatılması ile ilgili olarak, 


Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi ve Çerçeve Sözleşmesi nedeniyle Martı Otel İşletmeleri A.Ş.'den daha önce alınmış olan 1.712.402 ABD Doları kefalet, azaltılarak 1.265.000 ABD Doları olarak yenilenmiş, Şirketimiz ile Tejo Inc. arasında ek Sözleşme 16.12.2013 tarihinde...