05 / 05 / 2024

Martı GYO 9 aylık finansal tablolarını açıkladı

Martı GYO 9 aylık finansal tablolarını açıkladı

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin finansal tabloları...

Martı GYO'nun Ayın Koyu'ndaki 9 parseline otel projesi!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Ayın Koyu 9 adet parsele ait değerleme raporu yayınlandı.

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Martı GYO'nun Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin adaylıklarının, Yönetim Kurulu tarafından kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi. 

Martı GYO'nun 9 aylık faaliyet raporu!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Aralık 2020 tarihli özel hesap dönemi faaliyet raporu, sorumluluk beyanı, finansal raporu yayınlandı.

Martı GYO 220 milyon TL'lik pay satacak!

Martı GYO'nun sermayesinin 330 milyon TL'ye çıkarılması nedeniyle ihraç edilecek 220 milyon TL nominal değerli payların halka arzına ilişkin olarak hazırlanan izahnamenin onaylanması amacıyla SPK'ya başvurusu yapıldı. 

Martı GYO sermayesini 330 milyon TL'ye çıkardı!

Martı GYO'nun 110 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden olmak üzere 220 milyon TL artışla 330 milyon TL'ye çıkarılması nedeniyle ihraç edilecek 220 milyon TL nominal değerli payların halka arzına ilişkin hazırlanan izahname SPK onayına sunuldu.

Martı GYO 2020 yılı 3. çeyrek finansal raporu!

Martı GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Martı GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Martı GYO'nun hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. 

Martı GYO sermayesini 330 milyon TL'ye çıkarıyor!

Martı GYO'nun 500 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içinde, çıkarılmış sermayesinin yüzde 200 bedelli olmak üzere 220 milyon TL nakit artırılarak 110 milyon TL'den 330 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

Martı GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Martı GYO'nun finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurulun onayına sunulmasına oybirliğiyle karar verildi.

Martı GYO'dan idari düzenlemenin iptali için ihalenin feshi davası!

Martı GYO, yargılaması devam eden idari düzenlemenin iptali davasının sonucu, yapılan ihale ile doğrudan ilgili olduğu ve diğer usuli eksiklikler sebebiyle şirket tarafından ihalenin feshi için dava açıldı. 

Martı GYO'ya 45 yıllık arsa tahsisi!

Martı GYO tarafından Muğla Ortaca'da 79 bin 81,51 metrekare yüzölçümlü orman vasıflı taşınmazın üzerinde 496 yatak kapasiteli 1. sınıf tatil köyü yapılmak amacıyla 2 Eylül 1997 tarihinde 45 yıl süreyle Martı Otel İşletmeleri A.Ş. lehine kesin tahsisi yapıldı. 

Martı GYO 6 aylık faaliyet raporu!

Martı GYO 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Martı GYO'nun olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri!

Martı GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durum olup olmadığı hususunda açıklama yaptı.

Martı GYO 9 aylık finansal tablolarını açıkladı Haberi

Martı GYO 9 aylık finansal tablolarını açıkladı


Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tabloları için