18 / 05 / 2024

Martı GYO bağış

Martı GYO bağış

Martı GYO'nun 21 Mayıs 2021 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve toplantıda hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin ilk oturumu 24 Mart'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap ihale tarihi resmen belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ile ilgili merak edilenler...

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Martı GYO 2021 yılı için Güreli Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Mart 2021 dönemi bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilen Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'nce tescil edildi. 

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Martı GYO'nun bağış üst sınırı 100 bin TL oldu!

Martı GYO'nun 21 Mayıs 2021 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve toplantıda hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Mart GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Mart GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Ayşe Pınar Massena ve Mehmet Erdoğan'ın adaylıklarının Yönetim Kurulu tarafından da kabul edilerek Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Martı GYO'nun Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin adaylıklarının, Yönetim Kurulu tarafından kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi. 

Martı GYO 220 milyon TL'lik pay satacak!

Martı GYO'nun sermayesinin 330 milyon TL'ye çıkarılması nedeniyle ihraç edilecek 220 milyon TL nominal değerli payların halka arzına ilişkin olarak hazırlanan izahnamenin onaylanması amacıyla SPK'ya başvurusu yapıldı. 

Martı GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Martı GYO'nun finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurulun onayına sunulmasına oybirliğiyle karar verildi.

Martı GYO'nun Bağımsız Denetim Kuruluşu tescillendi!

Martı GYO'nun 01.04.2019-31.03.2020 Dönemi Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçtiği Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mine Narin'in seçilmelerine karar verdi.

Martı GYO sermayesini 500 milyon TL'ye artırmak için SPK'ya başvurdu!

Martı GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği çerçevesinde; "yeni bir tavan" 500 milyon TL ve "yeni bir 5 yıllık süre"  konusunda izin için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.      

Martı GYO satışın ertelenmesi için başvuru yaptı!

Martı GYO icraen satışı istenen bir taşınmazla ilgili bugün 10 Ocak 2020 tarihi itibariyle Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından satışın ertelenmesi konusunda İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'ne yazılı başvuru yaptı.

Martı GYO bağış Haberi

Martı GYO bağış

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel kurul toplantı sonucu hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO'nun 21 Mayıs 2021 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve toplantıda hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

100 bin TL'lik sınır
Toplantı tutanağına göre, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya ilişkin Esaslar Tebliği uyarınca şirketin 1 Nisan 2020 ile 31 Mart 2021 hesap dönemi içerisinde yağacağı bağış üst sınırının 100 bin TL olarak belirlenmesi 47 milyon 720 bin 859 adet kabul oyu ile oy birliğiyle kabul edildi.

Yetki verildi
Yönetim kuruluna, gayrimenkul alım, satımı ve Medeni Kanun hükümlerine uygun olarak diğer ayni hakların tesisi konusunda bir sonraki Olağan Genel Kurul toplantısına kadar işlem yapma yetkisi verilmesi onaylandı. 

Martı GYO'nun KAP açıklaması:
21.05.2021 tarihinde...