29 / 04 / 2024

Martı Marina değerleme süresi

Martı Marina değerleme süresi

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Muğla -Orhaniye'de bulunan Martı Marina Tesisi'nin kira süresi uzatımıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte tesisin değerleme raporu...

Martı GYO Çerkezköy'deki 5 arsasının değerleme raporunu yayınladı!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 adet arsaya ait değerleme raporu yayınlandı. 

Martı GYO'nun gayrimenkul değerleme süresi 1 ay daha uzatıldı!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkuller ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesini teminen, şirkete verilen süre 1 ay daha uzatıldı. 

Martı GYO 2021-2022 dönemi için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Martı GYO tarafından 1 Nisan 2021-31 Mart 2022 hesap dönemi içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Aden Gayrimenkul Değerleme'nin seçilmesine karar verildi.

Martı GYO değerleme şirketini seçmek için ek süre kullanacak!

Martı GYO'nun değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesi için şirkete 1 ay ek süre verilmesi talebi SPK toplantısında olumlu karşılandı.

Torunlar GYO Netsel Marina 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Netsel Marina 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Marina Towers 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 5 parselde bulunan Marina Towers Projesi'ne ait 75 adet bağımsız bölüm ve 29634 ada 7 parselde yer alan 1 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Martı GYO Martı Myra Otel revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel'e ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Aydın Karacasu revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Aydın Karacasu'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Ayın Koyu 9 parsel revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Ayın Koyu 9 parsele ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Marmaris Orhaniye Marina revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Muğla Ortaca revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Ortaca'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy 5 arsa değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 Adet Arsa'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı Marina değerleme süresi Haberi

Martı Marina değerleme süresi

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin açıklaması şöyle:


"Şirketimizin 18.01.2016 tarih 911 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda;  

Muğla-Orhaniye'de kurulu Martı Marina tesisimiz 01.06.2006'dan bu yana Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilmektedir.


Tesisin 01.01.2016 tarihinde başlayacak yeni dönemde kira oranının tespiti için Bilgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ye 15.01.2016 tarihli değerleme raporu yaptırılmıştır.


Bilgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin yaptığı değerleme raporu dikkate alınarak;


Yıllık kira bedelinin yıllık net hasılatın sırasıyla 2016 yılı için %22' si, 2017 yılı için %24' ü, 2018 yılı için %26' sı, 2019 yılı için %26' sı, 2020 yılı için %26' sı + KDV olarak uygulanması; 04.10.2006 tarihli Tali Yat Limanı Tesisi Kira Sözleşmesi' nin 2. maddesinin ifraz ve tevhit işlemleri sonrasında değişen parsel numaraları ve kiralamaya konu ilave olan bölümler uyarınca revize edilmesine ve kira...