02 / 05 / 2024

Martı Marina iletişim

Martı Marina iletişim

500’ü aşkın yat kapasitesiyle hizmet veren uluslararası “Mavi Bayrak” ödüllü Martı Marina & Yacht Club, bu yıl 4.sü düzenlenecek olan “Loryma Yaz Kupası” için geri sayıma başladı.

Fikirtepe Brooklyn City iletişim!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn City projesinin ön talep süreci Mart ayında başlıyor. İşte Fikirtepe Brooklyn City iletişim bilgileri...

Referans Kartal Towers iletişim!

Kiler GYO tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen Referans Kartal Towers projesi, 2018 yılının Mart ayında teslim edilecek. İşte Referans Kartal Towers iletişim bilgileri…

Optimum IQ Kartal iletişim!

21 katlı tek kule şeklinde yükselen Optimum IQ Kartal projesi 2019 yılı Mart ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Optimum IQ Kartal iletişim haberimizin içinde yer alıyor.

Eroğlu Skyland İstanbul Evleri iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Skyland İstanbul projesinde teslimler Mart 2017'de yapılıyor...

Resim İstanbul Nefes Evleri iletişim!

Resim İstanbul Nefes Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 436 konutun yer aldığ Resim İstanbul Nefes etabı, 2017 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

Acıbadem The Mandarins Limited iletişim!

Acıbadem The Mandarins Limited iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 6 536 olarak belirtiliyor. Marina'ya 4.2 kilometre mesafede olan projede 591 konut ve 32 dükkan yer alıyor.

Moment İstanbul Evleri iletişim!

Moment İstanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0216 377 82 82 olarak belirlendi. 2017 yılı Mart ayında teslim edilecek proje İstanbul Adalet Sarayı’na 2 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Mart ayında satışa çıkacak olan projede 556 tane daire ile 252 tane ticari ünite bulunuyor.

Dubai Towers Esenyurt iletişim!

Dubai Towers Esenyurt iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Mart ayında satışa çıkması beklenen Dubai Towers Esenyurt projesinde 1.153 daire, 38 dükkan ve 11 villa olacak...

Beylikdüzü Kameroğlu Evleri iletişim!

Beylikdüzü Kameroğlu Evleri iletişim için 0530 327 05 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaat çalışmalarının Mart ayında başlaması hedeflenen proje 112 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Sinpaş Marina Ankara Rezidans iletişim!

Ankara Çankaya - Oran'da yükselen proje toplam 2 bin adet daireden oluşuyor. Sinpaş Marina Ankara Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi.

Sinpaş Ankara Marina iletişim bilgileri telefon!

Daire seçenekleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değiştiği proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Sinpaş Ankara Marina iletişim bilgileri telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi.

Sinpaş Marina Ankara Oran iletişim!

Sinpaş Marina Ankara Oran iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 2 bin adet daireden oluşan projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Martı Marina iletişim Haberi

Martı Marina iletişim

Martı Marina & Yacht Club, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü’nün düzenlediği “Loryma Yaz Kupası” na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 30 Ağustos - 05 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Loryma Yaz Kupası’na bu yıl yaklaşık 25 teknenin katılması bekleniyor. 


Tarihi ve doğal güzelliklerin seyrinde kıyasıya bir yarış... 


Bozburun Yarımadası’nın antik adından esinlenilerek oluşturulan Loryma Yaz Kupası, yat tutkunlarını buluşturacak. Orhaniye, Bozburun, Bozukkale, Datça, Marmaris rotalarını içine alan yarış, Loryma Yarımadası’nın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra bölgenin yelken sporuna olan uygunluğu da gözler önüne serecek.


Martı Marina&Yacht Club’da 30 Ağustos’ta başlayacak tekne kayıtları 31 Ağustos Pazar akşamına kadar devam edecek. Yarışlar 1 Eylül Pazartesi başlayacak ve  05 Eylül Cuma günü  Marmaris’te sona erecek. İlk üç gün yarışlarının bitiminde Ödül Töreni, son gün ise Genel Sıralama...