17 / 05 / 2024

martı otel başvuruları

martı otel başvuruları

Martı Otel İşletmeleri A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, yurtiçi kira sertifikası ihracı başvurusu hakkında bildirim yayınladı.

TOKİ Konya Akören alt gelir grubu başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Akören alt gelir grubunda yer alan 15 adet konut için başvurular 14 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuruları Pazartesi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Karaman Merkez Kırbağı projesinde yer alan konutlar için başvurular 14 Mart'ta başlıyor. 

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir başvuruları 4 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesi için başvurular 4 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları 30 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvurular 30 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir başvuruları 23 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 23 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Nevşehir 2020 başvuruları 23 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Merkez Göre projesi için başvurular 23 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

Tapu başvuruları Web Tapu’dan yapılacak!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 18 Mart (bugün) itibarı ile müdürlüklere yapılacak olan başvuruları Web-Tapu sistemi üzerinden alma kararı aldı. Buna göre başvurular https://webtapu.tkgm.gov.tr adresinden alınacak...

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir başvuruları 16 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 16 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Çanakkale Bayramiç başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Bayramiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 2 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey projesinde yer alan konutlar için başvurular 25 Mart 2019 tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ'nin indirim kampanyasına başvurular 21 Mart'ta!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için başlattığı indirim kampanyasına başvurular 21 Mart-19 Nisan tarihlerinde yapılacak. 

martı otel başvuruları Haberi

martı otel başvuruları

Martı Otel İşletmeleri A.Ş tarafından yapılan açıklama;


Şirketimizin 11.02.2015 tarihinde borçlanma aracı ihracı için SPK'ya yapmış olduğu başvuru, Kurulun 06.03.2015 tarih ve 6/273 sayılı toplantısında değerlendirilerek;


Şirketimizin, Kurulun ilgili tebliğince esas alınabilecek ve ihraç limitinin bulunduğu finansal tablolar ile tekrar başvurulması halinde ihraç talebinin değerlendirmeye alınacağı konusunda bilgilendirilmesine karar verilmiştir. 

  

Şirketimizin, 11.03.2015 tarihli, Kira Sertifikası ihracına yönelik yapmış olduğu Özel Durum Açıklamasında belirtildiği üzere, kira sertifikası ihracına ilişkin başvuru ve yetkilendirme çalışmalarımız...