19 / 05 / 2024

Mas İnternational Gayrimenkul adresi

Mas İnternational Gayrimenkul adresi

Mas İnternational Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdullah Husseın Obad, S.Abdalrahman Mohammed Al-Amdı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Bahçelievler'de kuruldu.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Cingöz ve Özlem Cingöz ortaklığında kuruldu.

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gofranul Hakue tarafından kuruldu.

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda neler konuşuldu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak fayda adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda buluştu.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

Salespro İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salespro İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Konstantın Stafeev tarafından kuruldu.

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  Vedat Ağaoğlu  tarafından kuruldu.

Tameer International Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Tameer International Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Bıju Chandran ve Frederic N. Randrıamora ortaklığında kuruldu.

Baga İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baga İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de Nermin Kaya tarafından kuruldu.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi Maltepe'de Cengizhan Güngör ve Muhammet Sahil Durmuş ortaklığında kuruldu.

Sahara International Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sahara International Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Niyazi Güneş tarafından kuruldu.

Rmk İnternational Gayrimenkul Ticaret Ve Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Rmk İnternational Gayrimenkul Ticaret Ve Denizcilik Limited Şirketi Üsküdar'da Avas Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited tarafından kuruldu.

Mas İnternational Gayrimenkul adresi Haberi

Mas İnternational Gayrimenkul adresi

Mas İnternational Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdullah Husseın Obad, S.Abdalrahman Mohammed Al-Amdı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Bahçelievler'de kuruldu.


Mas İnternational Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak....