29 / 07 / 2024

masa dağına teleferik projesi

masa dağına teleferik projesi

CHP Antalya Kepez Belediye başkan adayı Erdal Öner, Fevzi Çakmak Mahallesi’ nde ev ziyaretleriyle seçim çalışmalarını sürdürüyor. Öner, Masa Dağı bölgesini ziyaretinde bölgenin sorunlarını dinledi...

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi! İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi... İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

iPhone 15 modeli sızdırıldı! İşte yeni iPhone 15’ten ilk görüntü..

Apple şirketi yeni iPhone 15 hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşmasa da görüntüsü sızdırılan modelin yeni iPhone 15 olacağı söyleniyor. Apple ise şimdilik sessiz..

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Sapanca Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca’nın Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik projesine karşı mücadelesi aylardır devam ediyor. Bölge sakinleri 2020 yılına teleferik alt istasyonunun karşısında kurdukları çadırda girdi. 

Kepez'in silueti değişecek!

Kepez Belediyesi kentin silueti Masa Dağı’nı imara uygun hale getirmek ve bölge sakinlerinin konut talebini cevaplandırmak için 8 mahalleyi kapsayan imar planı revizyonu hazırladı.

Cudi Dağı'na teleferik müjdesi!

Şırnak'ta yüzde 62'ye yakın oyla belediye başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Yarka bölge için yeni hedeflerini ve Cudi Dağı'na teleferik yapma planını duyurdu. 

Nemrut Dağı'na teleferik yapımı önerisi mecliste!

Nemrut Dağı'na ulaşımı kolaylaştırmak üzere teleferik yapımı önerisi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bartın'a teleferik müjdesi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini anlattı. Akın, ''TOKİ mevkiinde hayata geçireceğimiz alandan Gazhane Parkı’na teleferik yapacağız'' diye konuştu.

Uzungöl ile Karester Yaylası arasına teleferik geliyor!

Uzungöl ile Karester Yaylası arasında planlanan teleferik tesisinin yapımı ve sözleşme süresince işletilmesi için kiraya verilmesi ve bu süre sonunda İşletmeciye devir edilmesi ihalesi 25 Aralık'ta yapılacak...

Zigana Dağı'na 1,5 milyon liralık yatırım!

Doğu Karadeniz'in önemli turizm yerlerinden biri olan Zigana Dağı'ndaki tesisler bölgesi, TANAP projesinden sağlanan 1,5 milyon lira destekle yeniden inşa edildi.

Gold Residence Masa'da 72 ay vade fırsatı!

2019 yılı Nisan ayında teslim edilmesi hedeflenen Kepez Gold Residence Emek Evleri'nde bin 717 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün..

EKŞ Ekşioğlu'ndan Kepez'e 2 yeni proje geliyor!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya/ Kepez'de 2 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor.  EKŞ Ekşioğlu Masa Dağı bölgesinde iki farklı projeye başladı. 

masa dağına teleferik projesi Haberi

masa dağına teleferik projesi


CHP Kepez Belediye başkan adayı Erdal Öner, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ev ziyaretleriyle seçim çalışmalarını sürdürüyor. Öner, Masa Dağı bölgesini ziyaretinde bölgenin sorunlarını dinledi. 


Çalışmalarına site ve mahalle ziyaretleriyle devam eden Öner, Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki bir ev toplantısında bölgenin tapu problemleri, sağlık ocağı, okul gibi ihtiyaçlarını en geç 1 yıl içinde çözeceklerini söyledi. Bu sorunların 30 Mart’tan sonra el birliğiyle kolayca çözüleceğini vurgulayan Öner, “İçinizde başka partilere oy vermiş arkadaşlar olabilir. Hatta CHP’ye hiç oy vermemiş arkadaşlar da olabilir. Ancak yerel seçimlerde aday ve ekip çok önemlidir. Ben de CHP’nin Kepez Belediye başkan adayı olarak Kepez için, Antalya için hepinizin oylarına talip olduğumu belirtmek istiyorum.” dedi. 


Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de ev ziyaretleri gerçekleştiren Öner, Masa Dağı bölgesinin sorunlarını dinledi. Burayı cazibe merkezi...