29 / 04 / 2024

iPhone 15 modeli sızdırıldı! İşte yeni iPhone 15’ten ilk görüntü..

iPhone 15 modeli sızdırıldı! İşte yeni iPhone 15’ten ilk görüntü..

Apple şirketi yeni iPhone 15 hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşmasa da görüntüsü sızdırılan modelin yeni iPhone 15 olacağı söyleniyor. Apple ise şimdilik sessiz..



iPhone 15 henüz Apple tarafından onaylanmış bir cihaz değil. Fakat görüntüsü sızdırılan modelin yeni iPhone 15 olacağı söyleniyor. Modeli bir sonraki iPhone serisinde ana telefon olup olmayacağı ise emrak konusu.

Apple, iPhone mini serisinin resmen sonuna gelmişti. Şimdi ise yeni bir rapora göre, temel 6.1 inç iPhone’ların bu modelle rafa kalkacağı söylentiler arasında.

Hatırlamak gerekirse çok öncelerden Apple’ın bir ultra model iPhone üzerinde çalıştığına dair iddialar yer almaktaydı ve hatta daha öncesinde bu modelin 14 serisinde çıkacağı konuşuluyordu. Fakat iddialar ilk fırsatta asılsız çıkınca Apple’ın bu modeli 15 serisinde kullanmayı amaçladığı iddialar arasında yer aldı.

Fakat piyasada durumdan memnun olunmadığı yönünde de çok söylenti dolaşıyor. iPhone Pro Max modellerinin hali ahzırda çok büyük olduğunu görüşündeler. Şuan için  baz alınan model Apple’ın tek kompakt amiral gemisi telefonudur. Yani bir başka büyük iPhone modeline karşı çıkanların olması durumu özetliyor


Geri Dön