28 / 04 / 2024

Huawei Mate 50 serisinin görüntüleri şirket içinden sızdırıldı!

Huawei Mate 50 serisinin görüntüleri şirket içinden sızdırıldı!

Eylül ayında tanıtılması planlanan  Huawei Mate 50 serisinin görüntüleri şirket yetkilisi tarafından sızdırıldı. İşte detaylar...



Amerika Birleşik Devletleri yaptırımlarının gölgesinde faaliyetlerini sürdüren Huawei, kötü günleri geride bırakabilmek adına yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Öncesinde en başarılı akıllı telefon üreticilerinden biri olarak gösterilen şirket, Mate 50 serisiyle eski günlerine dönmeye hazırlanıyor.

Bir Huawei yetkilisi, Mate 50 serisinin görüntüsünü sızdırdı!

Huawei Mate 50 serisi önemli kaynaklara göre önümüzdeki ay tanıtılacak. Fakat öncesinde internete sızan bilgilerle gündeme gelmeye başladı ve serinin bir çok özelliği ortaya çıktı. Önemli kaynakların elde ettiği bilgilerden yanı sıra bu defa da şirket içinden bir sızıntı yaşandı.

Huawei Mate 50 serisinin görüntüleri şirket içinden sızdırıldı!

Bir Huawei yetkilisi, Mate 50 serisine ilişkin bir takım görüntüleri yanlışlıkla paylaştı. İlk görselde telefonun ekran görüntüsü yer alırken,  ikinci görselde ise ön panel görüldü.. Böylece serinin çentik tasarımı ortaya çıktı. Öte yandan daha fazla sızıntı olmaması adına Huawei'nın yakın zamanda Mate 50 serisinin detaylarını resmi olarak açıklaması bekleniyor.

 


Geri Dön