19 / 05 / 2024

masal şato Vietnam

masal şato Vietnam

Vietnam'da Dang Viet Nga isimli sıradışı bir mimarın 15 yıl önce çizdiği tasarımla inşa edilen Hang Nga Villa'ya ilgi büyük. 10 odası olan otelde tema doğa ve hayvan sevgisi...

Tunç Soyer Tarihi Şato Restoran'ı başkanlık konutu yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, bütün tepkilere rağmen Tarihi Şato Restoran'ı başkanlık konutuna dönüştürdü.

İzmirlilerin Tarihi Şato Restoran isyanı devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer’in Tarihi Şato Restoran'ını konuk evine dönüştürmek istemesine tepkiler artıyor.

Tunç Soyer'in Tarihi Şato Restoran kararına tepkiler büyüyor!

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in Tarihi Şato Restoranı'nı Başkanlık Konutu'na dönüştürme kararına CHP'nin eski İzmir İl Başkanı Kemal Karataş tepki gösterdi. Karataş, 'Eğer kararından dönmezsen bir partidaşın olarak karşında olacağımı bilmeni isterim' dedi.

Tunç Soyer'in Şato Restoran kararı tepki çekti!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Varyant'taki Tarihi Şato Restoranı'nı başkanlık konutuna dönüştürme isteğine tepkiler gecikmedi.

İzmir'deki Şato Restoran konuta dönüştürülecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Varyant'taki Büyükşehir'e ait Şato Restoranı konuta dönüştürme kararı aldı.

Mudurnu'daki şato evlerin inşaatına ve satışına izin!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satış yapılması ve şato tipi mimarisiyle tepki çeken Burj Al Babas projesinin inşaatına ve satışına izin çıktı.

Mudurnu'daki şato evler 2.3 milyon TL'ye satılıyor!

Türkiye'nin nadide şehirlerinden Bolu'nun Mudurnu ilçesinde bulunan şato gibi villalar görenleri şaşırtıyor. Fotoğraflarını görenlerin maket sandığı 3 katlı villalar, 2 milyon 350 bin liradan satılıyor.

Ato Ltc İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ato Ltc İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Maziat Çelik, Zina Karacehennem ve Abdulsalam E.A. Fıheed ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul sektörü ATO'da buluştu!

ATO Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) iş birliği ile düzenlediği “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Bilgilendirme Toplantısı” ATO Meclis Salonu’nda gerçekleşti...

Osmaniye’nin Disneyland’ı Masal Park açıldı!

100 milyon TL yatırımla şehrin merkezine yapılan Osmaniye'nin Disneyland'ı olarak bilinen Masal Park'ın açılışı 14 Ocak Pazar günü çok sayıda yetkilinin katıldığı bir törenle yapıldı... 

Ali Başman, Fransa'da bağ ve şato sahibi oldu!

Kavaklıdere Yönetim Kurulu Üyesi Ali Başman, Fransa'da bağ ve şato sahibi oldu. 

İskoçya'da 900 bin TL'ye şato satışa çıkarıldı!

İskoçya'nın Fife kentinde 1870 yılında yapılan bir şato 200 bin pounda (900 bin TL) satışa çıkarıldı. 5 dönüm orman arazisi içinde bulunan şatonun fiyatı emlak piyasasını salladı.

Avustralya’da sahibinden satılık ya da kiralık şato!

Avustralya’nın Brisbane bölgesindeki Game of Thrones'tan fırlamış gibi duran ‘şato ev’, sahibinden satılıyor. Şatonun satılık bedeli 600 bin dolar olurken, haftalık kiralık bedeli ise 550 dolar.

masal şato Vietnam Haberi

masal şato Vietnam

Vietnam'da Dang Viet Nga isimli sıradışı bir mimarın 15 yıl önce çizdiği tasarımla inşa edilen Hang Nga Villa'ya ilgi büyük. Dünyanın dört bir yanından gelen turistler geceleği 60 euroya bu masallardan çıkma otelde kalıyor. 10 odası olan otelde tema doğa ve hayvan sevgisi. Mimar Nga "Bu oteli insanların unuttukları doğayla bütünleşmeleri için tasarladım" diyor. 


Sabah...