16 / 05 / 2024

Maşallah Altılar

Maşallah Altılar

Gülpa Gıda Tekstil Emlak Film ve Müzik Yapımı Sanayii Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 6 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Altılar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Emekliler, işçiler ve emekçiler yüzde 25 zam mağduru: Kiracılar, 15-17 bin TL'lik evlerde 1.500-2.500 TL'ye oturuyor!

SGK Başuzman ve Başmüfettişi İsa Karakaş da ev sahibi ve kiracı sorununa değindi. İşte Karakaş'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Mağdur kiracılar Ankara'ya yürüyor: Meclis'e 36 maddelik öneri sunulacak!

Fahiş oranlarda yükselen kira bedelleri sebebiyle  mağdur olanlarca kurulan Kiracılar Dayanışması Platformu, sorunlarını Meclise iletmek için Antalya'dan Ankara'ya gidiyor. Kiracılar, 36 maddelik önerilerini Meclis'e sunacak. İşte o öneriler...

Mağdur kiracılar bir araya geldi: Kira krizi çözülmeli, ev sahipleriyle kiracılar karşı karşıya gelmemeli!

Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu kurucuları ve üyeleri Attalos Meydanı’nda kira krizine tepklerini dile getirdi. Mağdur kiracılar, kira sorununun çözülmesi gerektiğine, ev sahipleriyle kiracıların karşı karşıya kalmaması gerektiğine dikkat çekti. İşte mağdur kiracıların yaptığı o açıklama...

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 176'ya yükseldi! Ağustos'ta 47 mağaza kapılarını açtı! 

Migros, Ağustos'ta 47 yeni mağaza açtı. Bu kapsamda geçen ay 31 adet Migros, 12 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve kozmetik mağazacılığı formatında 3 adet Mion mağazanın açılışı yapıldı. İşte detaylar...

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Yardıma muhtaç vatandaşlar dikkat! Devlet 500 bin TL'ye kadar nakit yardım yapıyor!

Aile Bakanlığı'nın yeni sosyal yardım programıyla, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlar ev onarımları, yapımı ve eşya alımları için 500 bin TL'ye kadar nakit yardım alabilecek. Başvurular hızla yapılmalı, fırsat kaçırılmamalı.

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

PTT ne zaman açılıyor? PTT bayram tatili kaç gün 2023? 24 Nisan Pazartesi PTT'ler açık mı, çalışıyor mu?

PTT’lerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte araştırılan detaylar!

Bayramda müzeler, saraylar açık mı? Ramazan Bayramı’nda hangi müzeler açık? Ramazan Bayramı’nda müzeler bedava mı?

Ramazan Bayramı’nda müzelerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte müzeler ve sarayların çalışma günleri ve saatleri!

Yardıma muhtaç vatandaşlar dikkat! Başvuran ve şartları karşılayanlara anında 700 TL para verilecek!

Ramazan ayı için özel olarak belirlenmiş 700 TL tutarındaki gıda yardımı için bakanlık tarafından kaynak sağlandı. İhtiyaç sahibi olan kişiler, bu yardımdan yararlanmak için hemen başvuruda bulunabilirler.

Honda CR-V Mart zammı ne kadar oldu? İşte 08 Mart 2023 fiyat listesi

Honda CR-V'nin en büyük özelliklerinden biri, güvenilirliği ve pratikliğidir. Bu araç, geniş bir iç hacim sunarak beş kişi için rahat bir yolculuk ve yüksek miktarda eşya taşıma kapasitesi sağlar. İşte İşte 08 Mart 2023 fiyat listesi

Maşallah Altılar Haberi

Maşallah Altılar

Gülpa Gıda Tekstil Emlak Film ve Müzik Yapımı Sanayii Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te Maşallah Altılar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Gülpa Gıda Tekstil Emlak Film ve Müzik Yapımı Sanayii Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 


Gülpa Gıda Tekstil Emlak Film ve Müzik Yapımı Sanayii Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, Fahri Orman Caddesi 3062 Sokak...