17 / 05 / 2024

Maşallah Kaşçı

Maşallah Kaşçı

EDK İnşaat Prekast Beton Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Kaşçı, Maşallah Kaşçı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Ocak'ta kuruldu.

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Öğretmen, doktor, hemşire, polis maşları kaç TL olacak? Memurlara flaş zam haberi! Şimdi bu rakamlara bakın!

6 aylık enflasyon farkı ve toplu sözleşme oranına göre zamlanacak 2024 Ocak memur maaşları tek tek hesaplandı. Peki Ocak 2024 öğretmen, doktor, hemşire, polis maşları kaç TL olacak?

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Denktaş tarafından kuruldu.

80 Değişim Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

80 Değişim Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Gelmez tarafından kuruldu.

Next İstanbul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next İstanbul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Dursun tarafından kuruldu.

Üsküdar'a 5 yılda 41 dev proje kazandırılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar’a 41 kere maşallah" dedirtecek yeni dev eserlerini 27 Şubat Çarşamba günü açıklayacak...

Matapark Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matapark Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Şengül tarafından kuruldu. 

Ardemir Tekstil Malzemeleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardemir Tekstil Malzemeleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Maşallah Arde imzasıyla kuruldu.

Papillin Dekorasyon İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillin Dekorasyon İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maşallah Uguni tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmetoğlu İnşaat yeni projesini İzmir Torbalı'da hayata geçiyor!

Hamdullah-Maşallah Yalkalk kardeşler tarafından kurulan Ahmetoğlu İnşaat, Torbalı Mahallesi'nin en önemli bölgesine 10 daire ve 250 metrekare büyüklüğe sahip batar katlı yeni bir proje inşa ediyor.

Aydın Söke'deki kaçak AVM mühürlendi!

Aydın Söke'deki Gölbent Mahallesi Karanfil Azmağı mevkiinde 766 numaralı parsel için Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan plan değişikliği kararı tartışma yarattı, kaçak olarak yapımına başlanan inşaat, Söke Belediyesi tarafından mühürlendi.

Maşallah Kaşçı Haberi

Maşallah Kaşçı

EDK İnşaat Prekast Beton Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Kaşçı, Maşallah Kaşçı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


EDK İnşaat Prekast Beton Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


EDK İnşaat Prekast Beton Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Yakacık Yeni Mahalle, Samandıra Caddesi, No:12 Kat:5...