17 / 05 / 2024

Maşallah Kuruş

Maşallah Kuruş

Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Önder Kuruş, Maşallah Kuruş, Tayfun Kuruş ve Turan Kuruş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu

Prof. Dr. Emre Alkin'den dikkat çeken döviz kuru yorumu: Her gün öleceğine bir gün öl!

İç ve dış piyasayı etkileyen altın ve döviz kurundaki değişimler yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, Prof. Dr. Emre Alkin'den dikkat çeken döviz kuru yorumu geldi. İşte Prof. Dr. Emre Alkin'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Dolar kuru 28 TL'yi geçti, Özgür Demirtaş'tan son dakika açıklaması geldi: Dolar / TL grafiğini paylaştı ve...

28 TL'nin üzerinde seyreden dolar kuru, 18 Ekim 2023 Çarşamba günü gündemin en önemli başlıklarından biri oldu. Bu gelişme üzerine ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, daha önce yaptığı bir paylaşıma referansla yeni bir açıklama paylaştı. İşte detaylar...

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Deprem bölgesinde çalışan memurlara tazminat ve fazla çalışma ücreti müjdesi

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 6 Şubat tarihinde yaşanan büyük depremlerden etkilenen bölgelerde görev yapan kamu personeline 6 ay boyunca 2 bin 59 lira 99 kuruş tazminat ve fazla çalışma ücreti ödemesi yapılacak.

Mondial 50 SFC'ye tek kuruş zam yok! İşte MTV'den muaf Mondial 50 SFC 18 Kasım 2022 fiyat listesi!

Mondial 50 SFC'ye bu ay tek kuruş zam gelmedi. Hem MTV'den muaf hem de B sınıfı ehliyet ile kullanıma uygun Mondial 50 SFC fiyatları ne kadar? İşte MTV'den muaf Mondial 50 SFC 18 Kasım 2022 fiyat listesi...

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Denktaş tarafından kuruldu.

Rami Kuru Gıda Hali yıkılıyor!

Eyüpsultan Rami’de yer alan Rami Kışlası’nda yapılan restorasyon çalışmaları kapsamında, Rami Kuru Gıda Hali’nin taşınma işlemleri başladı. Zabıta ekipleri, iş yerlerini tahliye edilen esnafın dükkanlarında yıkıma başladı.

Malezya'da inşaat sektörüne çalışma izni verildi!

Malezya hükümeti, Kovid-19 sebebiyle 18 Mart tarihinde ilan edilen ve dün ikinci kez uzatılan kısmi sokağa çıkma yasağı kapsamında otomotiv, makina ve ekipman, inşaat, elektronik, kuru temizleme ve kuaförlük gibi sektörlere çalışma izni vererek yasağı gevşetti.

80 Değişim Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

80 Değişim Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Gelmez tarafından kuruldu.

Next İstanbul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next İstanbul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Dursun tarafından kuruldu.

Kuruçeşme'deki otel inşaatıyla ilgili İBB'den açıklama!

Kuruçeşme’de yapılan otel şehrin siluetini bozduğu gerekçesiyle tartışma konusu oldu. Kuruçeşme'de bulunan otel inşaatıyla ilgili İBB'den açıklama geldi.

Maşallah Kuruş Haberi

Maşallah Kuruş

Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Önder Kuruş, Maşallah Kuruş, Tayfun Kuruş ve Turan Kuruş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri plaza ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özkuruşlar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Akyazı Caddesi,...