28 / 04 / 2024

Dolar kuru 28 TL'yi geçti, Özgür Demirtaş'tan son dakika açıklaması geldi: Dolar / TL grafiğini paylaştı ve...

Dolar kuru 28 TL'yi geçti, Özgür Demirtaş'tan son dakika açıklaması geldi: Dolar / TL grafiğini paylaştı ve...

28 TL'nin üzerinde seyreden dolar kuru, 18 Ekim 2023 Çarşamba günü gündemin en önemli başlıklarından biri oldu. Bu gelişme üzerine ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, daha önce yaptığı bir paylaşıma referansla yeni bir açıklama paylaştı. İşte detaylar...



Dolar, Kapalıçarşı ve serbest piyasada 28 TL'yi aşarak yeni bir yüksek seviyeye ulaştı. Kapalıçarşı'da 28,02 TL'ye, serbest piyasada ise an itibarıyla 28.00 TL'ye kadar çıktı.

Ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, 26 Haziran 2023 tarihinde doların 28 TL olacağına dair öngörüsünü tekrarlayarak, daha önce yaptığı paylaşımı yeniden gündeme taşıdı.

"DOLAR GİDECEĞİ YER 28" DİYE SÖYLEMİŞTİ

Özgür Demirtaş, haziran ayında dolar hakkında yaptığı paylaşımda, "Dolar: Gideceği yer 28. Sonrasını sonra konuşalım…" şeklinde ifadeler kullanmıştı. Bugün, doların 28 TL seviyesine ulaşmasının ardından Demirtaş, Dolar / TL grafiğini paylaşıp sadece "Evet..." yazdı.

O paylaşım 2,6 milyonun üzerinde görüntülenme aldı.


BRENT PETROL 90 DOLARI GEÇTİ

Demirtaş, bir sonraki paylaşımında ise ""Brent petrol tekrar 90 Dolar üzerinde…"" şeklinde ifadeler kullandı.


ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR?

Özgür Demirtaş, Türk ekonomi profesörü ve ekonomi yorumcusu olarak biliniyor. Ekonomi ile ilgili görüşlerini sosyal medya ve benzeri platformlarda paylaşıyor ve sık sık ekonomi ile ilgili analizler yapıyor. Demirtaş'ın paylaşımları ekonomiye dair gelişmeleri ve fiyat artışlarını değerlendirmesiyle tanınıyor. 
 

BENZİN VE MOTORİNE ZAM GELDİ Mİ?


İsrail ile Hamas arasındaki gerginlik devam ederken, Brent petrol fiyatları tekrar 90 dolar seviyesinin üzerine çıktı. 17 Ekim itibarıyla motorinin litre fiyatına 2 lira 23 kuruşluk bir zam yapıldı ve bu zam oranı akaryakıt fiyatlarına yansıdı. 18 Ekim'de akaryakıt fiyatlarında henüz bir zam veya indirim haberi bulunmuyor.

Benzin Fiyatları:

İstanbul Avrupa Yakası: 33,64 TL
İstanbul Anadolu Yakası: 33,59 TL
Ankara: 34,27 TL
İzmir: 34,37 TL

Motorin Fiyatları:

İstanbul Avrupa: 39,61 TL
İstanbul Anadolu: 39,55 TL
Ankara: 40,20 TL
İzmir: 40,37 TL

LPG Fiyatları:

İstanbul Avrupa: 18,60 TL
İstanbul Anadolu: 18,13 TL
Ankara: 18,50 TL
İzmir: 18,20 TL

e-Devlet’te biriken para nereden öğrenilir ve nasıl çekilir?

Milyonlarca emekliye müjdeli haber ING Bank'tan geldi!

Dikkat Emekli maaşlarına yüzde 50 zam! İşte detaylar...


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön