29 / 04 / 2024

Milyonlarca emekliye müjdeli haber ING Bank'tan geldi!

Milyonlarca emekliye müjdeli haber ING Bank'tan geldi!

ING Bank, emeklileri memnun edecek yeni rakamlarla güncellenmiş emekli promosyonlarını duyurdu. İşte ING Bank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...



Emeklilik, hayatın tadını çıkarmak, dinlenmek ve daha fazla zaman ayırmak için birçok insanın hayalidir. Ancak emeklilik dönemi finansal planlama gerektirir ve bu planlamada emekli maaşı önemli bir rol oynar. Emekli maaşı, emeklilerin yaşam standartlarını sürdürebilmeleri için büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle emekli maaşlarını alırken, emekliler için finansal destek sağlayan bankaların sunmuş olduğu emekli promosyonları da büyük bir önem taşır.

Emekli promosyon rakamları, milyonlarca emekli vatandaşın büyük bir ilgiyle takip ettiği konuların başında gelir. Bu sefer, emekli promosyon rakamlarında sevindirici bir haber, ING Bank tarafından duyuruldu.

ING Bank, Ekim ayında emekli promosyon rakamlarını güncellediğini açıkladı. İşte, ING Bank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

ING Bank, emekli maaşını ING Bank'tan almaya başlayanlara yönelik ek koşulsuz nakit promosyon fırsatını sunuyor! Bu promosyondan yararlanmak için şu kriterlere göre farklı miktarlarda nakit ödeme alabilirsiniz:

Aylık gelir/aylık tutarınız 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar ise 5.100 TL nakit promosyon alırsınız.
Aylık gelir/aylık tutarınız 3.500 TL ile 7.500 TL arasında ise 5.950 TL nakit promosyon alırsınız.
Aylık gelir/aylık tutarınız 7.500 TL ile 10.000 TL arasında ise 7.650 TL nakit promosyon alırsınız.
Aylık gelir/aylık tutarınız 10.000 TL'nin üzerinde ise 8.500 TL nakit promosyon alırsınız.
Bu promosyondan yararlanmak için, ING Bank'tan 3 yıl boyunca emekli maaşı alma taahhüdü veren herhangi bir ürün koşulu olmadan nakit promosyon ödemesi alabilirsiniz.

Promosyon taahhütnamesini imzaladıktan sonra, aylık gelir tutarınıza bağlı olarak belirlenen nakit promosyon ödemesini alırsınız.

Kampanya, 13 Mart 2023 ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerlidir. Bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Nakit promosyon başvuruları, ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebilir.

Birden fazla emekli maaşı alınıyorsa, ödenecek promosyon tutarı, toplam maaş tutarlarının dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.

Dikkat Emekli maaşlarına yüzde 50 zam! İşte detaylar...

Son Dakika! 3.5 şiddetinde deprem oldu

Emekli maaş zammında büyük rakam ortaya çıktı; Bu oranı hiç kimse tahmin bile etmemişti


Geri Dön