28 / 04 / 2024

Mashattan Maslak projeleri

Mashattan Maslak projeleri

Mashattan, sadece ev sahibi olmayı amaçlayanlar için değil, kira getirisini vakit kaybetmeden kazanmak isteyen yatırımcılar için de avantaj sağlıyor. Mashattan Maslak'ta 2 bin 400 liradan başlayan kira getirisi fırsatı bulunuyor.

Mashattan için yıkım kararı gelebilir: Mahkeme yapı denetim ve iskân belgelerini iptal etti! 

Maslak'ta yıllar önce yapılan 10 blok ve 2 bin 200 konuttan oluşan Mashattan adlı sitenin yapı denetim ve iskan belgeleri sahte iskan alındığı belirtilerek, Mahkeme tarafından iptal edildi. 

Mashattan konutlarının sahte iskan belgesi davası başladı!

Taşyapı’nın Maslak'ta hayata geçirdiği Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verilmesine ilişkin dava dün görülmeye başlandı

Dap Yapı Beykoz ve Maslak projeleri 2017'de başlıyor!

Dap Yapı Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan arsada hayata geçirdiği Dap Validebağ Konakları ön talep toplamaya devam ediyor. Firma Beykoz ve Maslak projelerine 2017'de başlayacak.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Maslak'ta 3 yılda 10 bin konut teslim edildi!

Maslak, Seyrantepe ve Ayazağa-Cendere'de hayata geçen yeni konut projeleri ile birlikte, gün içerisinde arı kovanı gibi olan plazaların hemen yanı başında, 3 yıl içerisinde, 10 binden fazla lüks konut teslim edildi.

Maslak'ta gayrimenkul fiyatları daha da artacak!

"Basın Ekspres yolu için 2008'de ikinci Maslak olacak demiştim. Haklı çıktım" diyen Münir Özkök, bölgenin konumu ve süren projeleri itibariyle fiyatlarının daha da artacağını söyledi.

Artaş İnşaat'tan 'Eclipse Maslak'

Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak'ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Projedeki ofislerin yüzde 70'i satıldı.

Maslak Mashattan'da 1818 daire satışa sunuldu!

İstanbul'un merkezindeki Maslak Mashattan projesi için ayda 1900 dolar taksit, 72 ay vade ve sıfır faizle hemen teslim evleri satışa sundu.

Maslak Mashattan'dan sıfır faiz kampanyası!

İş dünyasının merkezinde, aynı zamanda İstanbul’laiç içe bir yaşam için Maslak Mashattan tartışılmaz çok karlı bir yatırım aracı olarak Evdekifırsat’da yer alıyor.

Maslak Mashattan'da sıfır faiz kampanyası başladı!

Maslak Mashattan’ın hemen kira vermek ya da oturmak isteyenler için hemen teslim evler, yüksek kira getirisiyle kazandıran bir yatırıma dönüşüyor. Ortalama kira getirisi 2.500 TL üzerinde olan evlere 72 ay vade ve sıfır faizle sahip olunabiliyor.

Maslak Mashattan’da 72 ay vade sıfır faiz imkanı!

İstanbul’un merkezinde olan Maslak Mashattan’da ayda 1.900 dolar taksit, 72 ay vade ve sıfır faizle hemen teslim evler evdekifirsat.com’da.

2005 yılında Taşyapı, Mashattan Projesi'nin temelini atacakmış!

2005 yılında Emrullah Turanlı'nın patronu olduğu Taşyapı, Maslak'taki son büyük arsaya ''Mashattan'' Projesi'nin temelini atacakmış. Her biri 33 katlı toplam 10 bloktan oluşacak proje 600 milyon dolara mal olacakmış.

Maslak'taki plazalarda boşalan ofis katları neden dolmuyor?

Ortalama metrekare fiyatlarının 5 bin doları bulduğu Maslak'ta şirketler dar ofis katlarından vazgeçip daha büyük alanlara geçiyor. Yeni kurulan firmalar ise Maslak yerine yeni projeleri tercih ediyor...

Mashattan Maslak projeleri Haberi

Mashattan Maslak projeleri

İş dünyasının merkezi Maslak’ta yaşamak, çalışmak ve sosyal hayatın bir parçası olmak isteyenler için tasarlanan tek ve en lüks konut projesi ‘Mashattan’, sadece ev sahibi olmayı amaçlayanlar için değil, kira getirisini vakit kaybetmeden kazanmak isteyen yatırımcılar için de avantaj sağlıyor. EYG GRUP şirketi Kent’Sell tarafından son 81 dairesi satışa çıkarılan Mashattan’da yüzde 30 indirim, 48 ay vade, yüzde 12 peşinat ve banka kredisiz ara ödeme imkanları sürerken, teslime hazır projede kiralar 1+1’lerde 2.400, 2+1’lerde 2.900, 3+1’lerde 3.800, 4+1’lerde 5.500 ve 5+1’lerde 7.000 liradan başlıyor.


Türkiye’de ilk kez teslime hazır markalı konut projelerinin stoklarında yer alan sıfır dairelerin avantajlı kampanyalarla satışını başlatan EYG Grup şirketi Kent’Sell, başlattığı bu iş modelinin ilk uygulandığı proje olan Maslak Mashattan’da ev sahibi olmak isteyenler kadar...