29 / 04 / 2024

Maslak'ta gayrimenkul fiyatları daha da artacak!

Maslak'ta gayrimenkul fiyatları daha da artacak!

"Basın Ekspres yolu için 2008'de ikinci Maslak olacak demiştim. Haklı çıktım" diyen Münir Özkök, bölgenin konumu ve süren projeleri itibariyle fiyatlarının daha da artacağını söyledi.



Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, gerek konut gerekse ofis alacaklara yol gösterecek açıklamalar yaptı. Basın Ekspres Yolu'nu işaret eden Münir Özkök, "Önümüzdeki 3 yıl içinde bölge çok değerlenecek. Hele ki metro projeleri tamamlandığında bölgedeki metrekare fiyatları 12 bin liraya kadar çıkacak" dedi. 


'8 bine ulaştı' 


Münir Özkök, "2008'de Basın Ekspres için 'ikinci Maslak olacak' demiştim. Kimse inanmamıştı. Ancak bölgenin bugün geldiği nokta, öngörümün doğruluğunu kanıtlıyor. Mesela Güneşli Konutları'na başlarken evlerin metrekaresini 1400 liradan satıyordum. Bu rakam şu anda 8 bin liraya çıktı" diye konuştu.

 

'Maslak'ta fiyatlar uçuk' 


Basın Ekspres'in en önemli özelliğinin konumu olduğuna vurgu yapan Özkök, "Bölge; sahil yolu, E-5, TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun kesiştiği bir ana arter. Bir de metro hattının gelmesiyle Maslak'a 20 dakika, Taksim'e 35 dakikada gidebileceksiniz. Bölge daha da değer kazanacak" dedi. Maslak ile Basın Ekspres'teki fiyatları karşılaştıran Özkök'e göre arada uçurum var. Özkök, "Şirketler bütçe hazırlarken fiyatlara bakıyor. Maslak'ta 3540 dolar mertebesinde olan kira metrekare fiyatları Basın Ekspres'te 10 dolar. Bana göre 40 dolarda bir şirket için çok uçuk" dedi. 


G-YOO'nun %65'i satıldı


Mar Yapı'nın Basın Ekspres teki G-YOO Inspired by Starck projesinde inşaat çalışmaları sürüyor. Dünyanın en ünlü tasarımcıları arasında yer alan Philippe Starck imzasını taşıyan G-YOO'da satışların yüzde 65'i tamamlanmış durumda.

 

G PLUS'A 3. KULE GELİYOR 


Münir Özkök, Basın Ekspres'teki G Plus ve Divan Residence kulelerinin yanında 3. Kule'nin inşaatına başladıklarının müjdesini verdi. Önünden metronun geçeceği projenin yüzde 25'i satılmış durumda. Teslimleri ise Eylül 2018'de yapılacak. 


BODRUM VE SEFAKÖY'E REZİDANS 


Mar Yapı'nm yol haritasında İstanbul Sefaköy ve Bodrum da var. Şirket, Bodrum Yalıkavak'ta Eylül 2015'te 25 milyon dolarlık projeye başladı. Projede 10 villa ve 37 rezidans var. Evler 2017'de satışa çıkarılacak. Münir Özkök Sefaköy için de "Ruhsat aşamasındayız. Haziran'da başlamayı hedefliyoruz. Çok güzel bir proje çizdirdik. Ofis ve rezidans olacak" dedi.

 

KÖRFEZİN EN BÜYÜĞÜYLE ORTAKLIK 


Münir Özkök, Körfez'in en büyük otel işletmecisi Rotana Grup'la ortaklık kurduklarını açıkladı. Mar Yapı ve Rotana ortaklığıyla hayata geçirilen G Rotana ise hızla yükseliyor. Özkök, projedeki 153 Arjaan Hotel Apartments markasına sahip olan ünitelerin kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı olduğunun altını çizdi.  



Posta


Geri Dön