25 / 07 / 2024

maski altyapı 2016

maski altyapı 2016

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, 25 yıldır kanalizasyon hattı bulunmayan Alaşehir Caberkamara Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmaları Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay yerinde inceledi.

Manisa'daki sanayi sitelerinin altyapısı MASKİ’den!

Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin altyapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi’nin de yağmur suyu hattını programa aldı.

Kayserigaz, 2016'da 650 kilometre altyapı yatırımı yaptı!

Kayseri'ye 13 yıldır doğalgaz dağıtımı yapan Kayserigaz, bu yıl şehir merkezine uzak bölgelere hizmet götürmeyi amaçlıyor. Kayserigaz Genel Müdürü Haşan Yasir Bora, "2016 yılı içerisinde Kayseri'de toplamda 650 kilometre altyapı yatırımı yaparak rekora imza attık." dedi.

3. havalimanına 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nden ödül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın terminal binası, Berlin'deki 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nde "Gelecek Projeler-Altyapı" kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldü

Niğde Emlak Konutları'nın 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Niğde Emlak Konutları Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı işi kapsamında inşa edilen Niğde Emlak Konutları'nın 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınlnadı.

Bayburt OSB altyapı inşaat ihalesi 25 Ekim'de!

Bayburt Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Bayburt Organize Sanayi Bölgesi I etap alanına ait altyapı yapım işi ihale edecek. Keşif Bedeli 13 milyon 565 bin 300 TL olarak belirlenen işin ihalesi 25 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

ACO, Rio 2016 Olimpiyatları’nda drenaj çözümleri sağladı!

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

Erzurum 2. OSB'nin ilk etap altyapı çalışmaları Ekim'de tamam!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 2. OSB altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.Vali Azizoğlu, OSB'nin ilk etabındaki altyapı çalışmalarının 2016 yılı Ekim ayında tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

MASKİ'den dev altyapı yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde başlattığı dev altyapı hamlesine 114 Mahalle Projesi ile devam ediyor.

Ankara Dökümcüler OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Ankara Dökümcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı inşaatı yaptıracak. Keşif bedeli 15 milyon 323 bin 700 TL olarak belirlenen inşaatın ihalesi 26 Mayıs 2016'da gerçekleşecek.

TOKİ Kayabaşı 2016!

13 yılda toplam 700 bin konut üreten TOKİ İstanbul Kayabaşı, Gaziosmanpaşa, Tuzla, Esenler'de toplam 7 proje hayata geçirecek. TOKİ Kayabaşı 2016 projesinde altyapı ve sosyal donatı alanları ile birlikte çağdaş yerleşim alanı oluşturulacak...

Taşyapı İnşaat'ın 2016 yılı mesajı!

Kaliteli üstyapı ve altyapı projeleri ile bugün ülkemizin önde gelen inşaat ve yatırım kuruluşlarından olan Taşyapı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı 2016 yılı mesajını yayınladı. İşte o yazı...

Kula'da 2016 yılında hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi Kula'nın geleceğini inşa etmeye devam ediyor. 2016 yılında yapılacak olan yatırımların altyapı çalışmalarını yapmaya devam ediyor.

2016 Konya'da yatırım yılı olacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 2016 yılının Konya için asfalt, yol ve altyapılı olacağını, bu konuda şehir genelinde büyük bir seferberlik başlattıklarını söyledi...

maski altyapı 2016 Haberi

maski altyapı 2016


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa il genelinde kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından, Alaşehir’in Caberkamara Mahallesi’nde toplamda 4 bin 200 metre olan hattın bin 300 metrelik kısmı tamamlandı. Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Alaşehir’in Caberkamara Mahallesi’ne 25 yıldır bulunmayan kanalizasyon hattını kazandıracak olan çalışmaları yerinde inceledi. Mahalleyi ziyaretinde Aslay’a, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Şube Müdürü Emin Dikici, MASKİ Sorumlusu Halil Koç ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nde görevli kontrol mühendisleri eşlik etti.

Uzun yıllar kullanılabilecek sağlıklı altyapı inşa ediliyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde sürdürülen altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Aslay, “Manisa’mızın geleceğine yatırım yapmak için yola çıktık. Bu kapsamda vatandaşlarımızın uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabileceği kanalizasyon hattı çalışmalarımızı...