03 / 05 / 2024

MASKİ arıtma tesisi projeleri

MASKİ arıtma tesisi projeleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaağaçlı Mahallesi’nde inşa ettiği içme suyu artıma tesisini tamamlayarak vatandaşa ulaşan suyu daha kaliteli hale getiriyor.

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

Manisa Saruhanlı'ya içmesuyu arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Dilek mahallesinde inşa edeceği içme suyu arıtma tesisiyle mahalleyi daha kaliteli içme suyuna kavuşturacak.

MASKİ arıtma tesisleri için geri sayıma başladı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, proje alanlarında incelemelerde bulundu. Arıtma tesislerinin yapılacağı alanlarda incelemelerin gerçekleştiğini belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, ihale süreçlerinin hızla başlatılacağını dile getirdi...

Manisa'ya 8 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Çevreci yatırımlarla Manisa’nın geleceğini kurtaracak projelere imza atan MASKİ Genel Müdürlüğü, 65 milyon TL yatırım bedeliyle 8 adet atıksu arıtma tesisi daha inşa edecek.

Manisa Kavaklıdere'ye atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalıların daha temiz bir çevrede yaşaması için atıksu arıtma tesisi faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 70’i tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma Atıksu Arıtma Tesisi ile Bakırçay’ın temizlenmesi yolunda devam eden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi altyapı çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKÎ) Genel Müdürlüğü'nün Gördes Atıksu Arıtma Tesisi'ne bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor.

Turgutlu arıtma tesisi çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun geleceğine yatırım yapıyor. İlçede inşa edilen atıksu arıtma tesisi büyük bir hızla yükseliyor.

Salihli Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nce (MASKİ) 25 milyon liraya yaptırılan Salihli Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı.

Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi’nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Kırkağaç’a hizmet veren Atıksu Arıtma Tesisi’nin kısmi geçici kabulü yapıldı.MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi’nin çalışmalarının geçtiğimiz dönemde başladığını belirtti.

Muradiye'ye atıksu arıtma tesisi geliyor!

Atıksuların çevreye zararlı unsur olmasını önlemek için çalışmalar gerçekleştiren Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ Genel Müdürlüğü, Muradiye Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Tesisi Projesi çalışmalarını da sürdürüyor.

Yakup Koç'tan Muradiye'ye yapılacak arıtma tesisi açıklaması!

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Muradiye'ye kazandırılması planlanan Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (MASKİ) Turgutlu'ya kazandıracağı Atık Su Arıtma Tesisi (AAT) kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatı yapım işi ile ilgili olarak, ihaleyi alan firmaya yer teslimi gerçekleştirildi.

Demirci Atıksu Arıtma Tesisi için çalışmalara başlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine kazandırılacak atık su arıtma tesisi için çalışmalara başladı. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, İller Bankası yetkilileriyle birlikte atık su arıtma tesisi alanında incelemelerde bulundu.

Soma'ya modern arıtma tesisi inşa edilecek!

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Soma'nın en önemli yatırımlarından birisi olan Soma Atık Su Arıtma Tesisi Projesi için düzenlenen toplantıya katıldı. Başaran İlçeye çağdaş ve teknolojik altyapıya sahip bir tesis kazandırılacağını belirtti

Gördes Atık Su Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

MASKİ, Gördes Atık Su Arıtma Tesisi, Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatı Yapım işi ihalesini gerçekleştirdi. İl genelinde çevreci atılımlar geliştiren MASKİ’nin altyapı konusunda girişimlerini sürdüreceği ifade edildi.

MASKİ arıtma tesisi projeleri Haberi

MASKİ arıtma tesisi projeleri


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu kalitesini arttırmak amacıyla arıtma tesisleri kurmaya devam ediyor. MASKİ, Şehzadeler ilçesinin Karaağaç Mahallesi’nde içme suyu kalitesini arttırmak için çalışmalarına başlanan tesisin inşaatını tamamladı.  Tesiste kullanılacak ham ve arı su tankları, sodyum dozaj pompaları, güç kaynağı ve elektrik panolarının da nakliyesi gerçekleştirilerek çalışmalar noktalandı. Karaağaçlı Mahallesi’ne kazandırılan arıtma tesisi, saatte 65 metreküp içme suyu arıtacak.

“Daha kaliteli içme suyu temin edeceğiz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Karaağaçlı Mahallesi’nde içme suyu artıma tesisinin tamamlandığını belirtti. Aslay, “Manisa genelinde içme suyu arıtma tesislerimizin sayılarını arttırıyoruzKaraağaçlı Mahallemiz’e daha kaliteli içme suyu temin edebilmek için içme suyu tesisi kurduk. Tesisimizde betonarme çalışmalarımızı tamamladık. Teknik araç ve gereçlerimizi de nakliye ettik. Araç...