29 / 07 / 2024

masko mobilya anneler günü

masko mobilya anneler günü

Anneniz için hayal ettiğiniz en rahat koltuğu mutlaka bulacağınız tek yer MASKO Mobilya Kenti, sizi hayaliniz ile buluşturmaya davet ediyor

KDV indirimi mobilya satışlarını artırdı!

MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, mobilya sektöründe uygulanan KDV indiriminin sektörü canlandırdığını açıkladı. 

Anneler Günü konut kampanyaları 2018!

İnşaat firmaları projelerinde Anneler Günü'ne özel kampanyalar düzenledi. Projelerden ev alanlara pırlanta yüzükten mobilya çekine kadar birçok fırsat sunuluyor. İşte Konutta Anneler Günü kampanyaları 2018...

Çukurova Balkon'da annelere 5 bin TL mobilya çeki!

Hemen teslim avantajının sunulduğu Çukurova Balkon, Anneler Günü’nde satış ofisini ziyaret ederek bir ay içinde daire satın alacak annelere 5 bin TL değerinde mobilya çeki fırsatı sunuyor. 

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

İder Mobilya'dan Anneler Günü’ne özel berjer!

İder Mobilya, “Benim annem özel, hediyesi de özel olmalı” diyenler için birbirinden farklı modelle berjerleri beğeninize sunuyor.

MASKO'da mağazalar güçbirliği yaptı!

Türkiye’nin en büyük TIR reklam filosuyla yaptığı tanıtımla dikkatleri üzerine çeken MASKO Mobilya Kenti, bu kez de düzenlediği indirim kampanyasıyla adından söz ettiriyor. Kampanyanın hedefinde yurtiçi olduğu kadar yurtdışından müşteriler de var.

MASKO Mobilya Fuarı’na damgasını vurmaya hazır!

Mobilya sektörünün yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla bu yıl 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO damgasını vuracak.

Mobiliyum 200 yerli mobilya üreticisiyle ihracata katkı sağlayacak!

İnegöl'de, Türkiye'nin en büyük kapalı alana sahip mobilya AVM'si Mobiliyum'un açılışı anneler tarafından yapıldı. 200 yerli mobilya üreticisinin yer aldığı AVM ihracata önemli katkı yapmayı hedefliyor.

Evgör Mobilya'dan Anneler Günü kampanyası!

Evgör Mobilya, Anneler Günü’ne özel bir kampanya gerçekleştiriyor. Firma, “Canım Annem” adını verdiği ürünlerini Mayıs ayı boyunca yüzde 20 indirim avantajına ek 9 taksit fırsatıyla satışa sunuyor.

MASKO Mobilya Kenti 778 mağazasıyla hedef büyütüyor!

1984’te kurularak, 1998 yılında faaliyete geçen, dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, 550 marka 778 mağaza ve on binlerce çeşit ürün yelpazesiyle hedef büyütüyor.

Asortie Mobilya’dan yılın ilk mobilya ihracatı!

Asortie, 2015 yılının ilk ihracatını Masko mağazasından yaptı. İsrail’e yapılan ihracat ile 2015 yılına hızlı giriş yapan Asortie Mobilya Dekorasyon A.Ş, dünyanın 32 farklı ülkesine Türk mobilyaları ihraç ediyor.

Gül İnşaat'tan Anneler Günü'ne özel dayalı döşeli kampanya!

Gül İnşaat, Anneler Günü'ne özel dayalı döşeli kampanya düzenliyor. GÜL İnşaat'ın Evgör Mobilya ile birlikte gerçekleştirdiği Anneler Günü özel kampanyası 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak.

Gül İnşaat'tan Anneler Günü'ne özel 10 bin liralık hediye çeki!

Gül İnşaat, Anneler Günü için Vista Garden, Vista Residenza 4 veya Vista Konakları'ndan daire satın alan tüm annelere ve geleceğin anne adaylarına, yeni evlerinin mobilya alışverişinde kullanabilecekleri 10 bin TL değerinde hediye çeki veriyor...

masko mobilya anneler günü Haberi

masko mobilya anneler günü


Her Mayıs ayının ikinci Pazar günü, hayatımızın anlamı “annelerimize” armağan edilmiş çok özel bir gün. Bugün hepimiz varlığımızın anlamı annelerimizi mutlu etmeyi, O’nu bütün telaşından bir an olsun uzaklaştırmayı isteriz. Kimi evlerde muhteşem sabah kahvaltıları, kimi ailelerde harika bir Pazar gezintisi ve çoğu zaman renkli çiçekler bu günü ölümsüzleştirir. Bu yıl her zaman olduğunun dışına çıkalım ve annemize rahatlığı hediye edelim. Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, sizi, annenize en özel hediyeler almaya davet ediyor ve tabi ki O’nun sevebileceği rahat mı rahat bir koltuk seçmeye.


Modern tasarımları, özgün yorumlar ile birleştirerek, mobilyada öncü tasarımlar sunan MASKO, oturma grubundan yatak odasına, yemek odasından sayısız aksesuara kadar çok sayıda ürünü annelerinize sunuyor. Birçok farklı alternatiften oluşan MASKO Mobilya Kenti’nin koltukları farklı...