19 / 07 / 2024

masko ring aracı

masko ring aracı

Birbirinden şık dekorasyon alternatifleriyle dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, konforlu alışveriş için hayata geçirdiği projelerine devam ediyor.

ME Gayrimenkul İnşaat Turizm Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

ME Gayrimenkul İnşaat Turizm Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi, Orhan Gazi Dokumacı tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi'nde kuruldu.

Ata GYO borçlanma aracı ihracını SPK'ya bildirdi!

Ata GYO maksimum 2 yıla kadar olmak üzere değişik vadelerde borçlanma aracı ihraç edilmesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli başvuru yapıldı.

Ata GYO'nun sermaye piyasası aracına ilişkin kararı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Ata GYO Sermaye Piyasası Aracına İlişkin Yönetim Kurulu Kararını yayınladı.

Metropolgrup Gayrimenkul İnşaat Pazarlama ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Metropolgrup Gayrimenkul İnşaat Pazarlama ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi, Sezer Tığ tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak 2. Sokak'ta kuruldu.

Konut en çok kazandıran 3'üncü yatırım aracı!

Türkiye'de zaman zaman "Balon var" söylentilerine de neden olan konut fiyatlarındaki artış, yükselen dolar kuruna yenildi. Son birkaç yılın en gözde yatırım aracı gayrimenkul, yüzde 17'lik artışa rağmen tahtını dolara bıraktı .

Mustafa Baygan: Gayrimenkul en doğru yatırım aracı!

Çalışmalar sırasında birçok tatsız olay ve şikayetle karşılaştıklarını anlatan Era Gayimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan "Son yılların en doğru yatırım aracı gayrimenkul'' dedi.

Yenimahalle Belediyesi dönüşümde aracı olacak!

Yenimahalle Belediyesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında yenilenecek olan 25 Mart Mahallesi SSK Bloklarında yaşayan vatandaşlarla mağdur olmaması için projeyi üstlenecek firma ile vatandaş arasında aracı olacak.

Gayrimenkul sektörü reyting aracı mı?

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir, gayrimenkulün reyting aracı olup olmadığını değerlendirdi. İşte, Özdemir'in gayrimenkul reyting aracı mı? sorusuna cevabı;

2002 yılında Boğaziçi'ndeki gecekondular rant aracı haline gelmiş!

2002 yılında İstanbul Ticaret Odası'nın ''İstanbul'da Kaçak Yapılaşmanın Nedenleri'' konulu araştırmasına göre, başlangıçta sadece barınak ihtiyacını karşılamak inşa edilen Boğaziçi'ndeki gecekondular rant aracı haline gelmiş.

Tapu harcı hesaplama aracı!

Taşınmaz malların devir işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Gerçekleşen devir işlemi için tarafların belli oranlarda harç ödemesi yapması gerekiyor. İşte tapu harcı hesaplama aracı..

Tapuda lisanslı aracılık sınavı nasıl yapılır?

27 Temmuz 2012 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Taşınmazlara Yönelik Aracılık Faaliyetlerinin Düzenlenmesi Yönetmeliği ile lisanslı aracılık dönemi başlamıştı. Peki, tapuda lisanslı aracılık sınavı nasıl yapılır?

İdris Güllüce Çanakkale'ye çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çanakkale’de ziyaret ettiği belediyelere çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti. Kentlerinde ilk kez bir bakan gördüklerini söyleyen Yeniceliler, Güllüce’ye yoğun ilgi gösterdi.

TURMEPA deniz aracı Ağaoğlu sponsorluğunda ilk seferine çıktı!

Deniz Temiz Derneği 'nin ( TURMEPA ) deniz temizleme aracı, Ağaoğlu Şirketler Grubu sponsorluğunda ilk resmi seferine çıktı.

masko ring aracı Haberi

masko ring aracı

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan MASKO, ziyaretçilerine konforlu alışveriş imkanı sağlayan projelerine devam ediyor. Birbirinden şık mobilya alternatiflerini bir arada sunarak tüketicilere önemli bir zaman tasarrufu sağlayan MASKO, şimdi de yeni ring araçları ile misafirlerinin MASKO’nun içinde zahmetsizce dolaşmasını mümkün kılıyor. MASKO’nun sahip olduğu her yaş grubundan geniş tüketici profilinin alışverişini rahat ve güvenli bir ortamda yapması için oluşturulan ring sistemi, gün boyunca kesintisiz olarak devam ediyor. 


Yurt dışından özel olarak getirtilen açık ring araçları sayesinde, tüketiciler MASKO’da rahatça dolaşarak, istedikleri mağazaya kolaylıkla ulaşabiliyor. 500’den fazla markayı aynı çatı altında toplayan MASKO, yeni ring sistemine dahil olan dört müşteri ve bir adet özel güvenlik aracı ile konforlu alışverişin kapılarını açıyor. 


MASKO yönetimi olarak müşteri memnuniyetini artırmak için çalıştıklarını anlatan MASKO...