03 / 05 / 2024

MASKO yönetimi 15 yıldır atıl duran binayı aksesuar AVMsi yaptı

MASKO yönetimi 15 yıldır atıl duran binayı aksesuar AVMsi yaptı

MOBİLYA kenti MASKO’nun yönetimi, 15 yıldır atıl duran 27 bin metrekarelik binayı aksesuar AVM’si yaparak hizmete açtı. 32 dükkânın faaliyete başladığı bu binadan yıllık gelirin 3 milyon lira olacağı belirtildi.

15 maddede site yönetimi ile ilgili yayınlar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'site yönetimi ile ilgili yayınlar' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

GYODER Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim'de!

Bilgi Eğitim - GYODER Akademi işbirliği ile Turizm Yatırımlarında Konsept Geliştirme, Fizibilite Ve Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim ile 12 Kasım 2016 tarihleri arasındaki her Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

MASKO yönetimi 15 yıldır atıl duran binayı aksesuar AVM'si yaptı!

MOBİLYA kenti MASKO’nun yönetimi, 15 yıldır atıl duran 27 bin metrekarelik binayı aksesuar AVM’si yaparak hizmete açtı. 32 dükkânın faaliyete başladığı bu binadan yıllık gelirin 3 milyon lira olacağı belirtildi.

Ataoğlu Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ataoğlu Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ahmet Hamdi Ataoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

İklim Değişikliği ve Hava Yönetimi Koordinasyon Kurulu yarın toplanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “İklim Değişikliği ve Hava Yönetimi Koordinasyon Kurulu”na başkanlık edecek. Toplantısı 7 Ağustos 2015 Cuma saat 15.00’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Alternatif turizmde 1,5 yılda 15 bin ev turistlere kiralandı!

Türkiye'de 1,5 yılda 15 bin turiste ev kiralayan hemenkiralık.com alternatif turizmde faaliyet gösteriyor...

Apartman yönetimi gelir gider tablosu örneği!

Kat maliklerine bildirilmesi gereken apartman yönetimi gelir gider tablosu örneği için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Apartman yönetimi denetim raporu!

Apartman yönetiminin görevlerini yerine getirip getirmediği, denetçinin raporunda belirtiliyor. Örnek apartman yönetimi denetim raporu haberimizde yer alıyor...

Apartman yönetimi toplantı tutanağı örneği!

Apartman ile ilgili sorunların görüşüldüğü, durum değerlendirmesinin yapıldığı ve yeni bir yöneticinin seçildiği apartman yönetimi toplantı tutanağı örneği için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Antalya'daki kovboy kasabasına yılda 15 bin turist geliyor!

Antalyalı Yörük Mustafa Deniz, kurduğu kovboy kasabası temalı turistik tesisine, yılda 15 bin turist çekiyor

Apartman yönetimi iş güvenliği!

Apartmanlar, kapıcı çalıştırmaları açısından işyeri niteliğine sahip oluyor. Apartman yönetimi iş güveniliği ile ilgili detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor.

İSPARK Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu yapacak!

İstanbul’un otopark sorununa çözüm amaçlı kurulan İSPARK, Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak.

Apartman yönetimi nasıl kurulur?

Bölüm sayısı 8 ve üstü olan tüm apartmanlarda yönetici bulundurmak zorunlu. Peki apartman yönetimi nasıl kurulur?

MASKO yönetimi 15 yıldır atıl duran binayı aksesuar AVMsi yaptı Haberi

MASKO yönetimi 15 yıldır atıl duran binayı aksesuar AVMsi yaptı

32 dükkânın faaliyete başladığı bu binadan yıllık gelirin 3 milyon lira olacağını söyleyen MASKO Başkanı Selahattin Erdoğan, “Aynı binaya yönetimi de taşıdık. Eski yönetim binamızın yerine ise otel inşa edeceğiz. Yaklaşık 100 milyon liralık bir yatırım olacak” dedi. Başkan Erdoğan, önümüzdeki dönemde yurtdışı tanıtım atağına da kalkacaklarını belirterek şöyle konuştu:


STANDARTLARI YÜKSELTTİK


“Biz yönetime geldikten sonra ‘tuvaletler dahil’ yıllardır çözülmeyen sorunlara el attık. MASKO dünya çapında bilinen bir toplu iş merkezi ve ona yakışır altyapıya sahip olması gerekiyordu. Burası 13 zanaatkar grubun ortaklığıyla 1984’te kurulan bir kooperatifle hayata geçti. Temelini de 1987’de merhum Turgut Özal atmıştı. Şu anda MASKO’da 778 mağaza, 610 üye, 540 firma var. 480 bin metrekare kapalı alana sahip dev bir iş merkeziyiz. Yaklaşık 5 bin kişilik istihdamımız...