03 / 05 / 2024

maslak ata center

maslak ata center

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Şişli'de faaliyet gösteren şubesinin kapatılmasına karar verildi.

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Doğuş Center Maslak'ın değeri belli oldu!

Doğuş Center Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Maslak'ın değeri ne kadar?

Doğuş Center Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş Center Maslak 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Doğuş Center Maslak gayrimenkulüne ilişkin olarak Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı...

Doğuş Center Maslak 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Doğuş Center Maslak için hazırlanan 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Doğuş GYO, Maslak Ofis Binası ve Doğuş Center Etiler'i satın aldı!

Doğuş GYO, İstanbul Maslak'ta bulunan D Ofis Maslak binasını KDV hariç 525 milyon 690 bin TL bedel ve Doğuş Center Etiler'i KDV hariç 62 milyon 900 bin TL bedel ile satın almaya karar verdi.

Vogue Trade Center fiyat listesi!

İstanbul Ataşehir'de Ayse Yapı imzası ile hayata geçirilecek Vogue Trade Center projesinde 12 . kattan itibaren adalar ve deniz manzarası bulunuyor..

Vogue Trade Center'da satışlar başladı! Yeni proje!

Ayse Yapı imzasıyla İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nde hayata geçirilen Vogue Trade Center projesinde satışlar başladı. Vogue Trade Center'da fiyatlar 4 milyon 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Worldwide Business Center, LEED Gold Sertifikasına sahip!

MYC İnşaat tarafından kurgulanan Worldwide Business Center, Ataşehir'de 19 katlı olarak yükseliyor. Proje mimarisi ve özellikleriyle dikkat çekiyor..

Doğuş Center Maslak 2017 değerleme raporu!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Doğuş Center Maslak'a ilişkin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş Center Maslak'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Doğuş GYO portföyünde yer alan "Doğuş Center Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı.

Vogue Business Center, Şubat'ta teslim!

Anadolu Yakası’nın yeni iş merkezi haline gelen Ataşehir’de, bölgenin ofis projelerine duyduğu ihtiyaçtan yola çıkılarak inşa edilen Vogue Business Center’da satışlar Kasım sonuna kadar devam edecek.

Vogue Business Center, Ataşehir'in ofis ihtiyacını karşılayacak!

Ataşehir’de yapımı devam eden ve Aralık 2016'da teslimlerin yapılması planlanan Vogue Business Center bölgenin ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

maslak ata center Haberi

maslak ata center

İstanbul Şişli, Maslak Ata Center İş Merkezi'ndeki şubesini kapatma kararı alan Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) şu açıklama yapıldı;


'Görülen lüzum üzerine, Maslak Ata Center İş Merkezi Şişli / İstanbul adresinde faaliyet gösteren şubemizi kapatma kararı almış bulunuyoruz.Konuyla ilgili yasal müracatların yapılmasına karar...