08 / 05 / 2024

Maslak Mashattandan sıfır faiz kampanyası

Maslak Mashattandan sıfır faiz kampanyası

İş dünyasının merkezinde, aynı zamanda İstanbul’laiç içe bir yaşam için Maslak Mashattan tartışılmaz çok karlı bir yatırım aracı olarak Evdekifırsat’da yer alıyor.

Maslak Mashattan'da sıfır faiz kampanyası başladı!

Maslak Mashattan’ın hemen kira vermek ya da oturmak isteyenler için hemen teslim evler, yüksek kira getirisiyle kazandıran bir yatırıma dönüşüyor. Ortalama kira getirisi 2.500 TL üzerinde olan evlere 72 ay vade ve sıfır faizle sahip olunabiliyor.

Maslak Mashattan’da 72 ay vade sıfır faiz imkanı!

İstanbul’un merkezinde olan Maslak Mashattan’da ayda 1.900 dolar taksit, 72 ay vade ve sıfır faizle hemen teslim evler evdekifirsat.com’da.

Ağaoğlu'nda yüzde 50 ay sıfır faiz kampanyasında son gün 30 Kasım!

Ağaoğlu, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde %50 peşin, 50 ay 0 faiz seçeneklerinin yanı sıra %10 peşinat ve sıfır faizli ara ödeme seçeneklerinin yer aldığı yeni bir kampanya başlattı.

Ağaoğlu 50 sıfır faiz kampanya detayları!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselen My Towerland ve My Home Maslak Evleri'nde 50 aya 0 faiz ödeme seçeneği sunuluyor. Ağaoğlu 50 sıfır faiz kampanya detayları haberimizde yer alıyor.

Ağaoğlu 50 ay vade sıfır faiz kampanyası!

Ağaoğlu İnşaat Şirketler Grubu'nun başlattığı kampanya kapsamında My Home Maslak ve My Towerland projeleri yer alıyor. Teslimler hemen yapılıyor. İşte Ağaoğlu 50 ay vade sıfır faiz kampanyası detayları...

Ağaoğlu 50 ay sıfır faiz!

Ağaoğlu 50 ay sıfır faiz kampanyasının detayları haberimizde yer alıyor. My Home Maslak ve My Towerland projelerini kapsayan kampanya kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Ağaoğlu'ndan 50 ay vade sıfır faiz kampanyası!

50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan Büyük Ağaoğlu Kampanyası, İstanbul Avrupa yakası Maslak'ta inşa edilen My Home Maslak ve Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen My Towerland projelerinde geçerli...

My Towerland ve My Home Maslak'ta 50 ay sıfır seçeneğiyle!

Ağaoğlu, hemen taşınmaya uygun My Towerland ve My Home Maslak projelerinde yüzde 50 peşin, 50 ay sıfır faiz seçenekleri ve faizsiz ara ödeme fırsatlarının yer aldığı yeni bir kampanya başlattı.

Maslak 1453'de 30 ay sıfır faiz fırsatı!

İstanbul'un merkezinde hayata geçirilen Ağaoğlu Maslak 1453'te yok yok, 30 aya kadar sıfır faiz imkânı olan projede fiyatlar 335 bin TL'den başlıyor. Proje Emlak Konut GYO birlikteliğinde Şişli Maslak'ta yükseliyor.

Ağaoğlu My Home Maslak! 36 ay sıfır faiz!

Ağaoğlu My Home Maslak projesinde yüzde 10 peşinat sonrasında 36 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Ağaoğlu My Home Maslak projesinde fiyatlar 477 bin liradan başlıyor...

Kentplus New Port Evleri'nde 30 ay sıfır faizle! 160 bin TL'ye 1+1!

Kent Toplu Konut ve Maslak Yapı Ortak Girişimi tarafından yapılan Kentplus New Port Evleri projesinde yüzde 50 peşinatla 30 ay sıfır faizle vade yapılıyor

İstanbul Suites'te fiyatlar sıfır faiz uygulamasıyla 122.550 TL'den başlıyor!

İstanbul'un ikinci Maslak hattı olarak değerlendirilen Küçükçekmece'de inşa edilen İstanbul Suites'te daire fiyatları sıfır faiz uygulamasıyla 122.550 TL'den başlıyor

Ağaoğlu Evleri ödeme koşulları! My Home Maslak'ta 5 yıl sıfır faizle! 548 bin TL'ye 2+1!

21 Temmuz'da satışlarına başlanılan My Home Maslak projesinde 2+1'lerin fiyatları 548 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yüzde 5 peşinat ve 5 yıl sıfır faizle konut sahibi olunuyor...

Maslak Mashattandan sıfır faiz kampanyası Haberi

Maslak Mashattandan sıfır faiz kampanyası

Maslak Mashattan’da yaşamak, çalıştığınız iş dünyasından uzaklaşmadan, trafik sıkıntısını azaltarak yaşayacağınız yaşam merkezlerin birisi.Üstelik sosyal hayatın bir parçası olmak isteyenlere özel tasarlanan tek ve en lüks konut projesi. Konut fiyatlarının 2015 yılı bitmeden artacağı bir dönemde şimdiden Maslak gibi İstanbul’un merkezinde, kazancın zirvesinde bir yaşam sizi çok özel fırsatlarla bekliyor. 1.900 dolar taksitle kira öder gibi ev sahibi olabileceğiniz Maslak Mashattan kampanyası ile İstanbul’un merkezinde olmanın tüm konforunu, eğlencesini ve keyfini yaşayacaksınız.


72 ay vade sıfır faiz


Maslak Mashattan’ın hemen kira vermek ya da oturmak isteyenler için hemen teslim evler, yüksek kira getirisiyle kazandıran bir yatırıma dönüşüyor. 1+1 evlerin ortalama kira getirisi 2.500 TL üzerinde seyrediyor. Bu fırsata 72 ay vade ve sıfır faizle sahip olabiliyorsunuz.


Hemen teslim, küçük taksitlerle yatırım ya...