17 / 05 / 2024

Maslak Organizasyon Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Maslak Organizasyon Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Maslak Organizasyon Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye ile bugün Kemallettin Kaa İren ve Cenk Biber imzasıyla kuruldu.

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak'tan 700 milyon TL'lik gayrimenkul alıyor!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak 6 adet dükkan ile 6 adet büro olmak üzere 12 adet gayrimenkulün satın alınacağını açıkladı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özdemir ve Nafiz Özdemir ortaklığında kuruldu.

Bab Organizasyon Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bab Organizasyon Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yahya Çelik tarafından kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Doğanar tarafından kuruldu.

Ekspert Ofis Maslak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ekspert Ofis Maslak Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Unç tarafından kuruldu.

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mıtra Moradı ve Peyman Faghan ortaklığında kuruldu.

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Mustafa Sönmez tarafından kuruldu.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Adira Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Adira Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammet Furkan Güçlüöver tarafından kuruldu.

Soon Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Gıda Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Soon Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Gıda Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de Çilem Eroğlu tarafından kuruldu.

Maslak Organizasyon Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Maslak Organizasyon Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi


Maslak Organizasyon Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kemallettin Kaa İren ve Cenk Biber imzasıyla kuruldu. 


Maslak Organizasyon Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Bilimum gayrimenkulleri alma, satma, kiralama, kiraya verme alım ve satımında aracı olmak. Emlakçılık hizmetleri yapmak, kiralamak, kiraya vermek, temsilcilik almak, vermek. Her türlü gayrimenkul, villa, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, tatil köyleri, devre mülk, apartotel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkuller almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkartmak, gerektiğinde projelendirmek, kat mülkiyeti, kat irtifakı, gayrimenkul mülkiyeti tesis etmek. 2- Bilimum...