27 / 04 / 2024

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!


Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.



Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1.Her türlü alışveriş merkezleri (AVM), konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, fabrikalar, araziler, arsalar, yalılar, köşkler ve her türlü taşınmazın projelerini geliştirebilir, işletebilir veya işlettirebilir, devir alabilir, devredebilir, kiralayabilir veya kiraya verebilir. 2.Resmi, özel kurum ve kuruluşlar ile inşaat gayrimenkul sektörleri ile iş birliğine giderek ülke sanayinin uluslararası rekabet edilebilir yapıya kavuşturulması maksadıyla her türlü projeler üretmek, gayrimenkul, inşaat ve restorasyon yöntemlerinde yenilik geliştirmek, ürün kalitesi ve standardını yükseltmek, verimliliği artırmak, üretim maliyetlerini düşürmek, teknolojik bilgiyi ticarileştirmek ve amaçlarla ilgili olarak her türlü araştırma, geliştirme ve proje uygulamalarında bulunmak faaliyetlerini yürütebilir. 3.Gayrimenkullere... ve 26.12.2023 tarihinde tescil edilen,kuruluş anasözleşmesinde yazılı olan diğer hususlar.
 


Geri Dön