02 / 05 / 2024

Maslak Otomobil Hizmetleri iletişim

Maslak Otomobil Hizmetleri iletişim

Maslak Otomobil Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ercan   Koçbıyık, Bekir  Pelit ve Yavuz Selim Bakırcı ortaklığında kuruldu. 

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Kıvanç Tatlıtuğ Maslak Oto Sanayi Sitesi'nde tamirhane açtı! 

Kıvanç Tatlıtuğ, Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde tamirhane açtı. Tatlıtuğ, açtığı tamirhanede otomobil modifiye ediyor...

Maslak Otomobil Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maslak Otomobil Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ercan   Koçbıyık, Bekir  Pelit ve Yavuz Selim Bakırcı ortaklığında kuruldu. 

İncek Loft Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İncek Loft Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Atkın Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak 'ta kuruldu.

Satara Otomotiv İnşaat Gıda ve Reklam Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satara Otomotiv İnşaat Gıda ve Reklam Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Taşkın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Lexus Showroom'u Maslak'ta açıldı!

Toyota tarafından üretilen ve lüks otomobil kategorisinde öne çıkan Lexus, 6 üst premium modelini beğeniye sunacağı Türkiye'deki ilk satış yerini (showroom) İstanbul Maslak'ta hizmete açtı.

Doho Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Doho Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Atkın Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Evren Yiğit Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Evren Yiğit Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Evren Yiğit Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde açıldı.

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi, Cihan Jiyan Acar tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Meydan Sokak, Beybi Giz Plaza'da kuruldu.

42 Maslak Klasik Otomobil Rallisi'ne ev sahipliği yaptı!

‘VARTA Klasik Otomobil Cumhuriyet Rallisi’ 6-7 Ekim tarihlerinde uzunca bir dönem Osmanlı İmparatorluğuna başkentlik yapmış İstanbul’dan Bay İnşaat 42 Maslak Şantiyesinden başladı

42 Maslak Otomobil Cumhuriyet Rallisi'ne ev sahipliği yapıyor!

6 Ekim günü başlayacak olan Klasik Otomobil Cumhuriyet Rallisi'ne, Bay İnşaat 42 Maslak ev sahipliği yapıyor....

Maslak Mashattan projesini Reha Medin Emlak kazandı!

Maslak’ta inşa edilen ve Türkiye’nin en büyük lüks konut projelerinden olan Mashattan projesi satış ofisi ihalesini Reha Medin Emlak Hizmetleri kazandı

Ağaoğlu Maslak My Home'da 625 bin TL'ye 3+1!

Ağaoğlu My Home Maslak, özel olarak tasarlanmış 3 kulede toplam 786 daireden oluşuyor. Projede yer alan tüm daireler, özenle düşünülmüş mimari detaylarıyla, Ağaoğlu kalitesini sunuyor

Maslak Otomobil Hizmetleri iletişim Haberi

Maslak Otomobil Hizmetleri iletişim

Maslak Otomobil Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ercan   Koçbıyık, Bekir  Pelit ve Yavuz Selim Bakırcı ortaklığında kuruldu. 

Maslak Otomobil Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
ARAÇ EKSPERTİZ, MUAYENE - Kara yolu taşıma araçlarının teknik muayene hizmetleri (Otomobil,motosiklet, Otobüs, Pikap, Kamyon ve diğer kara yolu araçlarının periyodik teknik muayene hizmetleri) OTOMOTİV -Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin...