02 / 05 / 2024

Maslak Reklam adres

Maslak Reklam adres

Maslak Reklam Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Dürdane Yeşim Bal tarafından kuruldu.

Maslak Reklam Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Maslak Reklam Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Dürdane Yeşim Bal tarafından kuruldu.

Maslak 1453'ün reklam filmi hazır!

Maslak 1453'de yapılan evlerin tapuları bir ay içerisinde ev sahiplerine verilecek. Projenin teslim töreni öncesi reklam filmi hazırlandı. Filmin, bu hafta sonu yayınlanmaya başlanacağı bildirildi.

Satara Otomotiv İnşaat Gıda ve Reklam Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satara Otomotiv İnşaat Gıda ve Reklam Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Taşkın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Eclipse Maslak Business'te teslime hazır ofisler!

Eclipse Maslak Business, az katlı mimarisi, akıllı bina özellikleri ve geniş otopark alanı ile iş dünyasına yeni bir adres sunuyor. Ofis ve dükkânların hemen teslim olarak satıldığı projede tapular da teslimle birlikte veriliyor.

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi, Cihan Jiyan Acar tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Meydan Sokak, Beybi Giz Plaza'da kuruldu.

My Home Maslak Ağaoğlu reklam kampanyası!

Daire teslimleri hemen gerçekleşen Ağaoğlu My Home Maslak'ta 1+0'dan 4,5+1 dubleks dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor. İşte My Home Maslak Ağaoğlu reklam kampanyası...

Maslak 1453 Ağaoğlu adres bilgileri!

Maslak 1453 konut projesi 314 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projenin 1453 metrekare uzunluğunda alışveriş caddesi bulunuyor. Maslak 1453 Ağaoğlu adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 adres!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde hem yüzde 10 peşinatla hem de 36 ay vade farksız taksit ödemesiyle daire sahibi olunabiliyor. İşte Ağaoğlu Maslak 1453 adres bilgileri..

Ağaoğlu reklam kampanyası!

Ağaoğlu My Towerland ve Ağaoğlu My Home Maslak projelerinde geçerli olan Ağaoğlu reklam kampanyası dahilinde banka kredisi ile ya da firma bünyesinde 50 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

Ali Ağaoğlu, Büyük Ağaoğlu kampanyası reklam filminde oynadı!

Ali Ağaoğlu, Büyük Ağaoğlu kampanyası reklam filminde oynadı. Kampanya kapsamında yer alan Ağaoğlu My Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Kampanya çerçevesinde 50 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Nurol Life adres bilgileri!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Nurol Life adres bilgileri şu şekilde: Büyükdere Cad. Nurol Plaza No:257 B Blok Merkez Satış Ofisi Maslak 34498 İstanbul Türkiye...

Maslak Eclipse adres bilgileri!

22 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Maslak Eclipse adres bilgileri şu şekilde: Maslak Mahallesi Akasya Sokak No:5 Şişli -İstanbul. 550 dairenin yer aldığı proje, 40 katlı 2 bloktan meydana geliyor...

Eclipse Maslak adres bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Maslak'ta konumlandırılan ve Avrupa Konutları projesi olarak Artaş inşaat tarafından hayata geçirilen Eclipse Maslak adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje, 22 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılıyor.

Maslak Reklam adres Haberi

Maslak Reklam adres

Maslak Reklam Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Dürdane Yeşim Bal tarafından kuruldu.

Maslak Reklam Ve Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır REKLAM VE ORGANİZASYON a. Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek. b. Sesli ve ışıklı, görüntülü gösteriler yapmak, mevcut organizasyonlara katılmak. Her türlü müzik yapımı üretmek, ürettiği müzik yapımlarını ses taşıyıcılarına kayıt etmek,...